Hogy tudtuk ezeket hordani?! Hat megkérdőjelezhető divattrend 2016-ból

Ha most egyetemista vagy, akkor 2016 tipikusan az az év volt, amikor még nem rendelkeztél kiforrott stílussal, de már örömmel követted az aktuális trendeket, mert hát ugye ki ne akarna jól kinézni tinédzser évei csúcsán. Ez az ötvözet visszagondolva nem mindig sült el jól, és visszanézve előfordul, hogy elképedünk, mi mindent magunkra aggattunk annak idején.

Ez volt az az időszak, amikor mindenki Snapchat-filteres képekkel árasztotta el az internetet, vagy furcsa, nyakörvhöz hasonló chokereket hordott: egyszóval mindenki oltári menő volt. Nézzük meg, mik mentek még akkoriban!

Kattints a képre a galériáért!

Chokerek – A már említett kiegészítő valószínűleg soha vissza nem térő aranykorát élte 2016-ban: szinte minden tinilány szettjének elengedhetetlen része volt, és komoly akaraterő kellett, hogy valaki ellenálljon a trendnek. Menő volt nélküle az ember egyáltalán?
Chokerek – A már említett kiegészítő valószínűleg soha vissza nem térő aranykorát élte 2016-ban: szinte minden tinilány szettjének elengedhetetlen része volt, és komoly akaraterő kellett, hogy valaki ellenálljon a trendnek. Menő volt nélküle az ember egyáltalán?Forrás / Northfoto