Három megállíthatatlan nyugdíjas, akik nem ismernek lehetetlent

Sokan félnek attól, hogy megöregednek, de a következő idős nénik és bácsi bizonyítják, hogy a kor tényleg csak egy szám. Szolgáljanak példájául annak, hogy egy kis szenvedély is bőven elég ahhoz, hogy valakin ne fogjanak az idő vasfogai.

Természetesen mindenkinek megvannak a maga határai, de a kor (és minden nehézség) ellenére sosem szabad feladni. Ezért is gyűjtöttünk most össze neked ezeket az embereket, hogy ne csak a környezetük, hanem téged is inspirálhassanak.

Veterán kutyasétáltató

John Howarth 22 évig szolgált a brit tengerészetnél, és most 74 évesen is szolgálatban van, csak teljesen más helyen. Tizenhárom éve önkéntes egy jótékonysági szervezetnél, akik kutyasétáltatást vállalnak olyan időseknél és betegeknél, akik valamilyen okból kifolyólag nem képesek arra, hogy átmozgassák kedvenceiket.

John mindezt azért teszi, mert szereti a kutyáka
John mindezt azért teszi, mert szereti a kutyáka

Mindezt azért teszi, mert szereti a kutyákat, és tudja, milyen jó társak. Ezért szeretné, hogy olyanok életébe is csempésszenek vidámságot az ember legjobb barátai, akik nem tudják megsétáltatni őket.

Az amazon, akin nem fog az idő

Ha azt hitted, hogy a kaszkadőr szakma csak a fiataloké, itt van Jeanie Epper, hogy rád cáfoljon. A valaha élt legjobb kaszkadőrnő még hetvenéves korában is szembenézett a veszéllyel: olyan filmek forgatásán dolgozott, mint a Kill Bill vagy a Halálos Iramban. Most nyolcvanéves, és csak a jó ég tudja, miben sántikálhat.

Ha azt hitted, hogy a kaszkadőr szakma csak a fiataloké, itt van Jeanie Epper, hogy rád cáfoljon
Ha azt hitted, hogy a kaszkadőr szakma csak a fiataloké, itt van Jeanie Epper, hogy rád cáfoljonFotó / Getty Images

 

Jeanie olyan filmek forgatásán dolgozott, mint a Kill Bill vagy a Halálos Iramban.
Jeanie olyan filmek forgatásán dolgozott, mint a Kill Bill vagy a Halálos Iramban.

Koronavírus? Ne haragudj, nem ismerem  

Joy Andrew most 99 éves, ami gyönyörű szám. Főleg annak tükrében, hogy egész életében egy lépéssel a halál előtt járt. Nem csak most, amikor felépült a koronavírusból. Túlélt egy merényletet és egy repülőgép-katasztrófát, illetve a mellrákot is legyőzte. Ezek után tiszta szívből reméljük, hogy ez a betegség volt az utolsó megpróbáltatás, amivel Joynak meg kellett birkóznia.

Túlélt egy merényletet és egy repülőgép-katasztrófát, illetve a mellrákot is legyőzte.
Túlélt egy merényletet és egy repülőgép-katasztrófát, illetve a mellrákot is legyőzte.