Titkok a királyi családból: így tartja magát formában Katalin hercegné

A királyi család tagjának lenni stresszes feladat, amelyben magas elvárásoknak kell megfelelni: viselkedj a rangodhoz mérten, legyél mindig elegáns, lásd el a feladataid, és még sok minden más, amiről mi átlagemberek semmit nem tudunk. Az ember külseje sem lehet akármilyen, hiszen azonnal megírják a lapok, ha felkúszik pár kiló. Olvass tovább, ha érdekel, mit tesz ez ellen Katalin hercegné!

Vilmos herceg felesége gyönyörű fiatal nő, akinek anyaként és hercegnőként is helyt kell állnia, miközben fürkésző szempárok figyelik szinte minden lépését. Katalin tehát a legkevésbé sem veheti félvállról a megjelenését, karcsú alakja megőrzése pedig láthatóan jól megy neki: Cambridge hercegnője sokat tesz a tónusos testért.

Katalin hercegnő gyerekkorától kezdve sportos alkat.Fotó / Getty Images

Fűti a versenyszellem

Katalin hercegnő gyerekkorától kezdve sportos alkat, olyasvalaki, akit a „laza" mozgás helyett a versenyszellem fűt.

A középiskolás évei során a gyeplabda-csapat tagja volt, manapság pedig a teniszben, evezésben és úszásban éli ki sportszeretetét.  

A királyi család tagjaként a karantén során sem annyira korlátozottak a lehetőségei, hiszen vidéki birtokukon úszómedence és teniszpálya is rendelkezésére áll. A hercegnő emellett fut, síel, kerékpározik, szóval állíthatjuk, hogy komoly repertoárból válogat sportolást illetően.

A hercegnő számos sportot űz.Fotó / Getty Images

Tiszta étkezés

Katalin hercegné az aktív életmódot egészséges étkezéssel egészíti ki, a nem kevés összetevőből álló zöldturmix, amit reggelire fogyaszt pedig önmagáért beszél. Manapság a turmixok és smoothie-k nem számítanak extrának, sőt, az egészségtudatos emberek előszeretettel fogyasztják ezeket a finomságokat, de Cambridge hercegnőjének receptje egy teljesen új szint.

Katalin turmixa tartalmaz ugyanis fodros kelt, spirulinát (amiről bővebben itt olvashatsz), matchát, spenótot, salátalevelet, koriandert és áfonyát. Ennyi extraegészséges alapanyaggal már nem is olyan meglepő ez a kirobbanó versenyszellem és sportmánia!

Ha Kate Middleton mellett Meghan Markle sportolási szokásai is érdekelnek, akkor katt a Csupasport.hu oldalára!