Ha a bosszúállásból lenne verseny, ők lennének a bajnokai

Az ember minden nemes erkölcse ellenére a bosszúság egyik legédesebb ellenszere a kicsinyesség, amit vannak, akik művészetté fejlesztenek. Közülük mutatjuk be most a legsavanyúbbakat.

Természetesen sokszor a kicsinyesség ürügye indokolja a mértékét, de a normális embereknél eljön az a pillanat, hogy mérlegelnek, megéri-e a tiltakozásba fektetett energia. A következő történetek szereplői összevetették a számokat, és arra jutottak, hogy nekik kamatostul megéri a befektetés.

Vizes tank helyett orosz

London utcáit járva rengeteg különlegességet találhatsz, köztük egy valódi T-34-es szovjet harckocsit is, aminek a csöve éjt nappallá téve a helyi várostervezési központot célozza.

London utcáit járva rengeteg különlegességet találhatsz
London utcáit járva rengeteg különlegességet találhatszFotó / Shutterstock

Ennek az oka, hogy miután nem kapott építési engedélyt egy befektető, mérgében újabb kérvényt nyújtott be, egy tank elhelyezésére, amit a tanács el is fogadott. Csak abba nem gondoltak bele, hogy direkt nem „water tank" volt a dokumentumba írva, ami tartályokra korlátozta volna az engedélyt, hanem csak simán annyi, hogy „tank".

Emberünk nem is habozott, egyből vett hétezer fontért egy kiselejtezett T-34-est, és elhelyezte a területén, ágyúját az eredeti engedélyt megtagadó tanács épületére szegezve.

T-34-es tank az engedélyt megtagadó tanács épületére szegezett ágyúval
T-34-es tank az engedélyt megtagadó tanács épületére szegezett ágyúvalFotó / Shutterstock

A leggúnyosabb évforduló

Az útfelújítások kivétel nélkül mindenkit idegesítenek: gyalogost, biciklist, autóst és a tömegközlekedőket is. Viszont a lakókat még náluk is jobban, ugyanis a napi kerülgetés és dugó semmiség amellett, hogy minden áldott nap egy építkezést hallasz és látsz az ajtód előtt.

Ebbe a helyzetbe került egy egyesült államokbeli nő is, aki a csendes mérgelődés helyett inkább a lehető leggúnyosabban, de kieresztette a gőzt. Annak „örömére", hogy kerek egy éve van feltúrva az utcája, tortát sütött markolós és bójás díszítéssel, és kiment megörökíteni az első évfordulóját a feltúrt útszakasszal.

Annak „örömére", hogy kerek egy éve van feltúrva az utcája, tortát sütött markolós és bójás díszítéssel
Annak „örömére", hogy kerek egy éve van feltúrva az utcája, tortát sütött markolós és bójás díszítésselFotó / Facebook / Natalie Harvey

Az akciója amúgy sikeres volt, mert a közösségi médiában elterjedt a hír, ami a helyi hivatal figyelmét is felkeltette, és megígérték, hogy utánajárnak az ügynek.