Az internet legrosszabb műkörmei a rondától a hányingerkeltőig

A műkörmös szakma közel áll a művészethez, de vannak, akik elvetik a sulykot, és olyan alkotásokat hoznak világra, amiket nem lehet ép ésszel felfogni.

A fent említett szörnyszülötteket gyűjtöttük össze, hogy ne neked kelljen leereszkedned a világháló legsötétebb műkörmös bugyraiba. Kapaszkodj meg, mert nem fogod elhinni, milyen lélegzetelállítóan ronda körmöket fogsz látni.

A leggusztustalanabb M&M's-ek

Nagyon erős munkával kezdjük listánkat, amit a híres csokidrazsék ihlettek. Az ötlet már elve megkérdőjelezhető, de a gond ott kezdődik, hogy nemcsak a színeket, hanem a formát is le akarta másolni alkotónk, ami nagyon különleges, tumor-jelleget kölcsönöz a körmöknek.

És a csípős szósz hol marad?

Csak azért, mert megtehetsz valamit, még nem muszáj megtenned. Ezt a bölcsességet megfogadhatta volna ez – az amúgy nagyon tehetséges – műkörmös, mielőtt létrehozta ezt a vérlázító alkotást. Mert az eredeti ötletek nagyon értékesek, de biztos, hogy kell a világnak újhagymás műköröm?

Ezt már tényleg érthetetlen

A hosszú műköröm – annak ellenére, hogy megosztó – nem olyan nagy dolog. Viszont abban nincs vita, hogy ez az égetett végű már túl sok. Hihetetlen, de ennél talán még az előző hagymás is értelmesebb ötletnek tűnik.

Együtt hányhatsz a körmöddel

Mindennek a vége ez a borzalom, amire inkább nem is fecsérlünk szavakat, beszéljen magáért a videó.