A hírnév árnyoldala: sztárok, akiknek nem csak a csillogás jutott

A betegségek – legyenek azok fizikaiak vagy mentálisak – nem válogatnak: számos híresség, akiket általában sugárzó arccal és széles mosollyal látunk a képernyőn, szintén küzd ezekkel. A depresszió egy ezek közül a nehézségek közül, amelynek leküzdése embert próbáló feladat.

A depresszió szóval könnyen dobálózunk a mindennapokban, pedig igencsak komoly mentális betegségről van szó. Sokféle tünettel járhat, ilyen például az állandó fáradtság, érdektelenség vagy koncentrációs zavar. Ha hosszú ideig éreznéd magad túlzottan levertnek látszólag ok nélkül, akkor valószínűleg érdemes szakemberhez fordulnod! A betegség láthatóan nem ritka, nincs benne szégyellnivaló: a most következő hírességeket is érintette.

Kattints a képre a galériért!

Anne Hathaway - A gyönyörű színésznő már évtizedek óta él rivaldafényben, a vörös szőnyegen pedig mindig sugárzik, de ez nem azt jelenti, hogy nem voltak küzdelmes időszakai: Anne elárulta, hogy fiatalabb korában évekig küszködött depresszióval és szorongással.
Anne Hathaway - A gyönyörű színésznő már évtizedek óta él rivaldafényben, a vörös szőnyegen pedig mindig sugárzik, de ez nem azt jelenti, hogy nem voltak küzdelmes időszakai: Anne elárulta, hogy fiatalabb korában évekig küszködött depresszióval és szorongással.Fotó / AFP

Ha érdekelne, mely hírességek küzdöttek még nehézségekkel, akkor olvasd el a dietaesfitnesz.hu cikkét!