Nagy visszatérők! Tíz divattrend a múltból, amik ma is hódítanak

A divat jön és megy, állandóan változik. Legtöbbször a régi korok nagy slágereit fedezzük fel, és kezdjük el hordani újból. A következő tíz ruhadarab és kiegészítő a 2020-as évek legnépszerűbb divatelemei, amelyeket már korábban is előszeretettel hordtak az emberek.

Valószínűleg, ha benézel a szüleid vagy nagyszüleid ruhásszekrényébe, akkor megtalálod ezek közül valamelyik darabot. Pont az ellentétei azoknak a daraboknak, amikért kicsiként megőrültünk, viszont ma már rájuk sem nézünk!

Kattints a képre a galériáért!

Cargo nadrág - A nagy teherbírású, barna cargókat a ‘90-es években főként hatalmas zsebei miatt szerették hordani az emberek. Ma azonban a továbbfejlesztett nadrágoknál inkább csak dizájnelem a nagy zseb. Az utcán rengetegféle stílus kombinációval találkozhatunk az elegáns cargótól a laza cargóig.
Cargo nadrág - A nagy teherbírású, barna cargókat a ‘90-es években főként hatalmas zsebei miatt szerették hordani az emberek. Ma azonban a továbbfejlesztett nadrágoknál inkább csak dizájnelem a nagy zseb. Az utcán rengetegféle stílus kombinációval találkozhatunk az elegáns cargótól a laza cargóig.Fotó / Pinterest