5 hiba, amiből legalább egyet biztosan elkövettél tiniként

Biztosan vannak olyan emlékeid tinikorodból, amiket legszívesebben kitörölnél a memóriádból. Elevenítsük fel ezeket, és szenvedjünk együtt a ciki pillanatokra gondolva!

Nem ígérjük, hogy kellemes lesz. Ami viszont biztos, hogy roppant kínos percek előtt állunk. Előre is elnézést kérünk mindenkitől, aki magára ismer!

Amikor igazi nő helyett egy újszülött borjúvá válsz

Garantáltan ismerős számodra a pillanat, amikor egy eseményre először húzhatsz magassarkú cipőt anélkül, hogy a környezeted azt gondolná, anyukád lábbelijeit próbálgatod.

Természetesen ilyenkor a minimum a tízcentis sarok, amihez párosul a hit, hogy majd Beyoncét is megszégyenítve fogsz tudni végigvonulni a macskaköves utakon.  

A végeredmény persze borzalmas lesz, és az első lépéseit próbálgató borjúkra hamarabb emlékeztet a mozgásod, mint egy felnőtt nőre.

Vakolat, álarc, farsangi smink

A fiatal lányok ki vannak téve annak a veszélynek, hogy segítség nélkül választott sminkekkel kezdik magukat nyilvános helyekre kifesteni. Nincs azzal baj, ha a szobád magányában különböző karaktereknek mázolod magad, ám amint kilépsz az utcára, furán hatnak a fekete füstös szemek, látható alapozó réteg és az erősen pirosítós arc.

A fiatal lányok ki vannak téve annak a veszélynek, hogy segítség nélkül választott sminkekkel kezdik magukat nyilvános helyekre kifesteni
A fiatal lányok ki vannak téve annak a veszélynek, hogy segítség nélkül választott sminkekkel kezdik magukat nyilvános helyekre kifesteniFotó / Pinterest

Még véletlenül sem szabad a szülőkre hallgatni

Pedig lehet, jobban jártál volna, ugye? Tiniként szinte a természettel szembe megy az, hogy megfogadjuk szüleink tanácsait, még akkor is, ha utólag mindig be kellett látnunk, igazuk volt.

De nem, tizenévesen semmi sem vehet rá minket arra, hogy szót fogadjunk...

Trendek, hóbortok, stílusok

Szinte biztos, hogy emlékszel még azokra az arcokra, akikről ránézésre megmondtad, hogy ő emós vagy éppen punk, hippi, esetleg divatdiktátor. Mindannyian fel tudjuk idézni a régi hóbortokat, amik anno még menők voltak, manapság azonban már inkább ciki, fájdalmas rá visszagondolni.

Amik anno még menők voltak, manapság azonban már inkább ciki
Amik anno még menők voltak, manapság azonban már inkább cikiFotó / Getty Images

Túl sok időt töltöttél együtt a nem megfelelő emberekkel

Mindannyiunknak voltak olyan gyerekkori barátai, akikkel lehet, nem kellett volna annyira közeli kapcsolatot kialakítani. Nem kell feltétlen a legrosszabbra gondolni, ám biztosan a te múltadban is van olyan személy, akit tiniként túl közel engedtél magadhoz, pedig lehet, jobban jártál volna, ha ezt nem teszed.

Érdekelnek még kínos bakik, amiket serdülőként elkövethettél? Nevess egy jót, olvasd el a Ripost cikkét!