Botrányok és sikersztorik: kedvenc Disney-sztárjaid régen és most

A cikkben szereplő sztárok nevei valószínűleg neked is ismerősen csengenek majd, hiszen számos tinédzser mindennapjait tették szebbé azok a sorozatok, amikben szerepeltek. Ha kíváncsi vagy rá, hogy azóta hova sodorta őket az élet, olvass tovább!

Bátran állíthatjuk, hogy gyerekkorunk kedvenc sztárjai közül igen sokan fényes karriert futottak be, míg mások inkább a botrányaikról váltak ismertté. Most mindkét esetből összegyűjtöttünk néhányat.

Kattints a képre a galériáért!

Zendaya - Az Indul a risza! című sorozat sztárja igazán sikeres karrierről számolhat be. Szerepet kapott többek között a Marvel legújabb Pókember-filmjeiben, valamint főszerepet játszik az Eufória című HBO-sorozatban. Utóbbiért egy Emmy-díjat is odaítéltek neki, a színészkedésen kívül pedig a zeneiparban is kipróbálta magát.
Zendaya - Az Indul a risza! című sorozat sztárja igazán sikeres karrierről számolhat be. Szerepet kapott többek között a Marvel legújabb Pókember-filmjeiben, valamint főszerepet játszik az Eufória című HBO-sorozatban. Utóbbiért egy Emmy-díjat is odaítéltek neki, a színészkedésen kívül pedig a zeneiparban is kipróbálta magát.Fotó / Getty Images

Botrányhőssé vált hírességekről természetesen nem csak napjainkban beszélhetünk. Ha kíváncsi vagy arra is, hogy mi történt a '90-es évek imádott sorozatainak sztárjaival, a Bors cikkében bővebben is olvashatsz róluk.

Somogyi Petra