A Victoria’s Secret testpermet a legújabb illatrend!

Mi a közös az alábbi nevekben: Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals?
Ők egytől-egyig a világot meghódító parfümőrök. Azok az illat-mesterek, akik az illatjegyek trendjét diktálják, akik újra és újra zseniális kompozíciókkal örvendeztetik meg a parfümrajongókat, s akik kivétel nélkül a Victoria’s Secret szolgálatában állnak.


Többek között. Mert hogy a felsorolást még folytathatnánk. Na, de hogy jön ide a luxus fehérneműiről híres márka?

Nagyon egyszerűen és kézenfekvő módon. A név, mely egykor az alsóneműkért rajongó férfiak és nők kedvencévé vált túllépett a luxus ruhaipar skatulyáján, és valami nagyon újba, ugyanakkor vonzóan illatosba fogott.

A fehérneműk piaca után célba vette a kozmetikumok birodalmát. Jött, látott és aratott, mégpedig sikert, elismertséget, és ahogy a fenti “névsorból” látszik szakmai támogatást.

Az új divatőrület: a testpermet!

Ugyan divatot említettünk, de ez annál jóval több. Mert nem hogy nem csökken idővel a rajongottsága, hanem folyamatosan nő. Hogy mi ez az “őrület”? A testspray az illatok vonzó táncát palackba zárja, melyből aztán a beburkoló illatfelhőn kívül a testet tápláló anyagok is előbukkannak, a bőrhöz tapadnak, elsimulnak és beivódnak. Mindez néhány szempillantás alatt, és már készen is van a csoda.

A Victoria’s Secret rátalált az egyik olyan kozmetikumra, ami világszerte milliókat mozgat meg és tart lázban. A permet több szempontból is praktikus kiegészítő. Egyrészt kis helyen is elfér, akármelyik női táska hűséges lakójává válhat. Másrészt pillanatok alatt felszárad, a bőrön nem hagy nyomott, így a ruhán sem, szóval akár napközben is pikkpakk sikerrel alkalmazható, és hívható életre az illatfelhő. Harmadrészt pedig olyan aromák gazdagságát vonultatja fel, ami egyediségről, különlegességről tanúskodik. Az meg nem akármilyen hab a tortán, hogy mindezt megfizethető feltételekkel kínálja. Tehát a luxust elérhetővé varázsolja.

A luxus szó eredeti jelentése egyébként a bőséggel azonos. Sokan a fény alapszóból származtatják a keletkezését, innen jön a magyar “fényűző” szinonima. Míg ez a jelző sokakban ellenérzéseket generál, és az elérhetetlenség képzetét erősíti, addig a valóságban, különösen ebben az esetben épp fordított a helyzet. Ami a minőséget illeti, valóban nincs hiány a bőségből. Ez igaz az összetevők milyenségére, a megálmodott és valóra váltott illatjegyek táncára, és természetesen a stílusos kivitelre.

A Victoria’s Secret testpermet kinek ajánlható?

Mindenkinek! A kínálatban a vadító, az érzéki, a visszafogott, a sportos, a kacér illatjegyek egyaránt felfedezhetőek, de persze a paletta ennél jóval több színt tartogat. Alkalmi különlegességek, mindennapi, de nem mindennapos variációk egyaránt megvásárolhatóak.

A testspray azon túl, hogy ápolja, kényezteti a bőrt és varázslatos illatfelhőt hoz létre, frissít is egyben. A nyár közeledtével ez, az enyhülést hozó pozitívum minimum duplán felértékelődik.

A márka nem véletlenül dolgozik azokkal a parfümőrökkel, akik bátran a világ nagyjainak nevezhetőek. A cél olyan aromák házasítása és létrehozása, amik utánozhatatlanok, egyediek, s éppen ezért utánozhatatlanná és egyedivé varázsolják “viselőiket”. A testpermet ráadásul kifejezetten kiadós: néhány spriccelés elegendő belőle az illatárhoz, mely magával ragadó, érzelmeket felkorbácsoló, érzékeket zsongító és figyelmet felkeltő. Egyben.