Halálibb iram: az internet legviccesebb autós videói, amiken szakadni fogsz

Lehetetlen vállalkozás lenne összegyűjteni a világháló összes videóját, amik autós bakikról készültek. Éppen ezért csak a legjobbakat gyűjtöttük össze neked, hogy nevetve hitetlenkedhess.

Természetesen – ahogy előző részben is írtuk – ezek a videók szórakoztató és figyelmeztető jellegűek. Semmiképpen se akard leutánozni őket, mert az unalmas vezetés a legjobb és legbiztonságosabb. Hiszen egy közúti balesetnél még a dugóban araszolás is kellemesebb. Már ha nem csap beléd a villám...

A lengyel Dominic Torretto

A legszebb öröm a káröröm, főleg akkor, ha nem esik senkinek bántódása. Szerencsére a következő videónk is ilyen, és elégedetten, tiszta lelkiismerettel olvashatsz itt arról, hogy mi volt a sofőr jutalma ezért a mutatványért.

Arrivederci!

Volt már olyan, hogy egyszerűen csak eleged volt a vezetésből? Legszívesebben otthagynád az egészet, és sétálnál egy jót? Nos, ennek a kaliforniai nőnek is megfordulhattak ezek a kérdések a fejében, és döntött is. Méghozzá úgy, hogy az autója legyen más problémája, neki van jobb dolga is annál, hogy a volán mögött ücsörög egész nap.

Egy szó mint száz: engedte, hadd menjen!

Alea iacta est

„A kocka el van vetve" - mondta Julius Caesar, mielőtt átkelt légiójával a Rubikon-folyón, amivel megsértette Róma törvényeit. Hasonló jelenet játszódott le egy egyesült államokbeli parkolóban is, csak sokkal kisebb tétekkel, de annál költőiebben.

Minden tökéletes ebben a videóban, a kameramunka, a feszültség, a tempó, a reakciók. Ezek után minek moziba menni, ha az élet ilyen elképesztő jelenetekkel ajándékoz meg?

Ez már kicsit túlzás

A házi autómódosítások ritkán sikerülnek jól, legtöbbször annyiban merülnek ki, hogy egy szolid és nevetségesen gyenge motorú családi autóból indokolatlanul hangos gyárkémény lesz. Valami hasonló volt a cél ebben a videóban is, csak elvetették a sulykot és ami történt, az megrázó...