Miért pont ő? Színészek, akik idősebbek az általuk alakított karakternél

Több olyan színészt láthattunk már a filmvásznon, akik tényleges koruknál sokkal fiatalabb személyt formáltak meg. Ennek több oka is van, például hogy a gyerekszínészeknek még a tanulmányaikkal is foglalkozniuk kell, valamint törvényileg is nehezebb megoldani az alkalmazásukat.

Bizonyos esetekben látványos különbséget lehet felfedezni az alakított karakter és a színész megjelenése között. Van fogalmad róla, mekkora korkülönbséggel tévesztik meg a nézőket?

Kattints a képre a galériáért, és nézd meg a valóságot!

Cole Sprouse - A Riverdale című sorozat középiskolásokról szól, ezért nem meglepő, hogy ez a korosztály érdeklődik a legjobban a sorozat iránt. Cole is egy középsulis, körülbelül tizenhat éves fiút alakít annak ellenére, hogy valójában huszonnégy éves volt a színész. A különbség nem látványos, azonban mégis, egy tini fiútól jóval érettebb színészt láthatunk a sorozatban.
Cole Sprouse - A Riverdale című sorozat középiskolásokról szól, ezért nem meglepő, hogy ez a korosztály érdeklődik a legjobban a sorozat iránt. Cole is egy középsulis, körülbelül tizenhat éves fiút alakít annak ellenére, hogy valójában huszonnégy éves volt a színész. A különbség nem látványos, azonban mégis, egy tini fiútól jóval érettebb színészt láthatunk a sorozatban.Fotó / AFP

Érdekelnek még hasonló példák? Olvass tovább a Life.hu oldalán!