Éttermi tiltólista: ételek, amiket messziről kerülj, ha jót akarsz magadnak!

Végre megtehetjük, amire már olyan rég vártunk: újra járhatunk éttermekbe! Nem árt azonban, ha megfogadunk néhány tanácsot arra vonatkozóan, mit érdemes messzire elkerülni az étlapon.

Étterembe járni, kedvedre választani és hagyni, hogy főzzenek neked, kiszolgáljanak (és el is mosogassanak) az élet nagy örömei közé tartozik, de vannak olyan bevett éttermi trükkök, amikről jó, ha tudsz, hogy elkerülhesd őket!

Kattints a képre, hogy megtudd, mit érdemes messziről kerülni!

Pizza olyan helyen, ahol nem ez a specialitás - Ha készítettél már valaha pizzát otthon, tudod, mennyire olcsón ki lehet hozni. Természetesen ezt az éttermek is tudják, és kihasználják. Könnyen lehet, hogy éttermi áron olyasmit kapsz, mint a boltban fagyasztva. Ha pizzát szeretnél enni, menj inkább olyan helyre, ahol igazán profin csinálják és megkapod, ami a pénzedért jár.
Pizza olyan helyen, ahol nem ez a specialitás - Ha készítettél már valaha pizzát otthon, tudod, mennyire olcsón ki lehet hozni. Természetesen ezt az éttermek is tudják, és kihasználják. Könnyen lehet, hogy éttermi áron olyasmit kapsz, mint a boltban fagyasztva. Ha pizzát szeretnél enni, menj inkább olyan helyre, ahol igazán profin csinálják és megkapod, ami a pénzedért jár.Fotó / 123rf

Fontos leszögezni, hogy a galériában említett trükköket nem mindenhol alkalmazzák, de az ördög sosem alszik. Érdemes résen lenned! Ha további kerülendő fogásokról olvasnál, itt megteheted.