Utazni olcsón? Nem lehetetlen!

Egy nyaralás megtervezése nem egyszerű feladat. A repülőjegyek és a szállások árainak összehasonlítása, a legjobb opció kiválasztása, a tökéletes helyszín felfedezése hosszú órákat vehetnek igénybe és bosszankodhatunk, ha a foglalást követően szembe jön velünk egy olcsóbb ajánlat.

A problémára több portál igyekezett már megoldást találni, ám egyik sem volt olyan sikeres, mint az Utazómajom felülete. Az oldalra belépve a látogató azonnal szembesül a legfrissebb hírekkel és a legjobb ajánlatokkal, de a fejlécben válogathatunk az úti célok, a repülőjegyek között is.

Az Utazómajom nemes egyszerűséggel mutatja be az akciós lehetőségeket, árral, célállomással, mely sok esetben tartalmazza a szállás, a repülőjegy és az egyéb felmerülő költségek árát is.

Nincs is jobb annál, mint amikor a barátokkal közösen új élményeket szereztek.
Nincs is jobb annál, mint amikor a barátokkal közösen új élményeket szereztek.Fotó / 123RF

Rengeteg ajánlatot rejt az oldal a világ bármely pontjával kapcsolatosan. Az algoritmus egyszerűen működik; összehasonlítja az egyes oldalak repülőjegy árait, valamint összeveti a szállásokat és az adott időpontokra a legolcsóbb lehetőségeket kapjuk a szűrést követően!

Így lehetségessé válik a lehetetlen: megtekintheted egy hosszúhétvégén keresztül a jordániai Ammant, a Holt-tengert, Rum vádit mindössze 26 000 forintért, szállással és repülővel, vagy eltölthetsz egy hetet Szardínia varázslatos szigetén, a nyári főszezonban kevesebb, mint 60 000 forint befizetésével!

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, legyen az én utazási történetem az élő példa erre a remek lehetőségre. Az Utazómajmon találtam rá korábban egy nyolc napos korfui útra szállással és repülőjeggyel. Két személynek főszezonban az ár kevesebb, mint 150 000 forint volt, fejenként 70 000 forintért töltöttük el életünk legcsodálatosabb nyaralását ezen a varázslatos szigeten.

Fontos az utazások gondos megtervezése, de nyugodtan bízd egy profira!
Fontos az utazások gondos megtervezése, de nyugodtan bízd egy profira!Fotó / 123RF

Az ajánlatok mellett az oldalon összehasonlíthatjuk a repülőjegyek árát is, hogy pénztárcabarát megoldást találjunk a kiválasztott úticélhoz.

Amennyiben pedig nincs konkrét ötletünk, hogy merre töltsünk el egy pár pihentető napot, az úti célok menü alatt a földrészek kiválasztásával a legfrissebb összefoglalókat találjuk meg az egyes országokról, városokról. Innen lehet értesülni például arról is, hogy repülőjegyeket Zadarba a Ryanair-en keresztül már 458 forinttól lehet foglalni!

Az Utazómajom ezen túlmenően további segítséget is nyújt a kezdő utazók számára. A webshopon rendelhető az Így spórolj az utazáson című könyvük, mely tippeket és trükköket tartalmaz az átszállásokkal, olcsó repülőjegyekkel kapcsolatban, valamint a spórolás minden csínját-bínját megtudhatod belőle!

A repjegy és hotel menüpontra kattintva az oldal átirányít minket a foglalásokhoz vezető portálra. Itt a fentieken kívül autós tervezőt, szállásismertetőt és utazástervezőt is találhatsz, valamint segítséget a foglaláshoz és a tanácstalanoknak még több utazási ötlet is elérhető.

Utazz te is, hogy csodás élményekkel gazdagodhass!
Utazz te is, hogy csodás élményekkel gazdagodhass!Fotó / Getty Images

Amennyiben te nem szeretnél utazni, de egy szerettednek szeretnél élményt ajándékozni, a portál erre is lehetőséget ad. Elérhető náluk egy utazási ajándékutalvány, amely bármilyen repülőjegy és szállás utazásra, belföldi, vagy akár külföldi szállásfoglalásra beváltható az Utazómajom oldalán.

Az ajándékozott számára még egy meglepetést is tartogat a portál, ugyanis a vásárolt összegnél magasabb értéken váltható be a foglalásnál!