A legbizarrabb italok, amiket még egy görbe éjszakán sem vállalnánk be

Minden embernek megvan a saját ízlése ételek és italok terén. Vannak például olyanok, akik nem szeretik a hamburgert, míg rengetegen imádják. Italok terén pedig sokan vannak, akik ki nem állhatják a tonikot, míg másoknak a kedvenc üdítője. Ezeknél viszont sokkal meredekebb dolgokkal készültünk most nektek.

A legbizarrabb ételekről már beszámoltunk korábbi cikkben, most pedig következzen néhány kifejezetten gusztustalan ital, amiket csak a legbevállalósabb emberek mernek megkóstolni.

Bilk

Talán úgy tűnhet, mintha ezt az italt valaki egy átbulizott éjszaka után, másnaposan találta volna ki, azonban egy valós sörről van szó. A Bilk név az angol beer és milk (tehát sör és tej) szavak összevonásából keletkezett, és értelemszerűen nemcsak a szavakat, hanem a folyadékokat is "összevonták". Ezt a különleges (vagy inkább bizarr) tejes italt a japán Abishiri sörfőzde gyártja.

Bilk
BilkFotó / Twitter

Mamma Mia

A pizza és a sör manapság már egy baráti összejövetel elengedhetetlen kellékeinek számítanak. Tom és Athena Seefurth viszont úgy gondolták, hogy miért költene valaki külön-külön erre a két dologra, amikor együtt, egy ital formájában is megkaphatja ezeket. A Mamma Mia elnevezésű, pizza ízesítésű sört 2006-ban kezdték el gyártani Illinois-ban, és azóta is árulják.

Mamma Mia
Mamma Mia

"Dohányos köhögése"

A sörkülönlegességek után most következzen egy olyan rövidital, amit egyszerűen nem tudunk hova tenni. A "Dohányos köhögése" névre keresztelt furcsaság lényege nem más, mint hogy a vállalkozó szelleműek egy feles Jäger lehúzása után egy evőkanál majonéz elfogyasztásával teszik felejthetetlenné az élményt.

Pepsi White

Végezetül pedig evezzünk egy kicsit más vizekre, hogy bemutathassunk egy olyan üdítőitalt, amiről még valószínűleg rémálmaidban sem gondoltad volna, hogy létezik. Ez nem más, mint a Pepsi White, vagyis a joghurt ízű kóla. Mintha csak a korábban említett tejes sör üdítőital-alternatívája lenne...

Pepsi White
Pepsi White

Ha szívesen olvasnál még hasonlóan bizarr italokról, amiknek a kipróbálását még a legbátrabbak is kétszer meggondolják, a Bors cikkében találhatsz ilyen példákat.