Folynak a könnyeink: sírások, amiken sírva nevet az internet

Nyakunkon a vizsgaidőszak – ki lehet mondani ezt a mondatot könnyek nélkül? Nem szép dolog, de lássuk be, néha jól esik érzéketlennek lenni, és olyan dolgon derülni, amin nem illik. Ebben az esetben azokon, akiknek sírásuk kísértetiesen hasonlít valamire.

Persze szegények nem tehetnek róla, hogy röhejes a sírásuk – éppen ezért, ha élőben találkozol ilyen helyzettel, akármennyire ott motoszkál benned a kisördög, bírj magaddal! Mi is csak olyan videókat gyűjtöttünk össze, amikben nem esett senkinek bántódása.

Ismerkedés egy kegyetlen világgal

Az üvegajtók még a legtapasztaltabb felnőtteken is könnyen kifognak, hát még ezen a szegény kisbabán, aki még csak most fedezi fel környezetét. Éppen ezért teljesen jogosan sír fel ilyen keservesen, hiszen őt ebben a pillanatban az egész világ árulta el, és most te is, mert a fülsüketítő sírásán nevetsz.

A legszomorúbb gyorsulási verseny

Szegény lánynak nem elég, hogy felkerült az internetre, ahogy összetörve bocsánatot kér volt barátjától, de még valakinek bekattant az is, hogy mennyire hasonlít ez egy szuperautó hangjára. Nem is habozott, összerakta egy videóba, és az eredmény – akármilyen szomorú – nagyon vicces lett.

Kézifék behúzva, könnyek kieresztve

Újabb motorsport közeli sírás, csak most hősünk keserve nem egy gyorsuló autóra hasonlít, hanem egy driftelőre. Lehet valaki összehozhatná a lánnyal az előző videóból.

Pattogó kipufogó, patakzó könnyek

Úgy tűnik annyira rá vagyunk utalva az autókra, hogy már az ember is kezd azzá válni – legalábbis akkor amikor bánatos. Ugyanis ez a srác is úgy sír, mint egy húzott benzinmotoros, egyedi kipufogórendszerű sportautó.

A teljes háztartás egy emberben

Eddig csak egy dologra hasonlítottak a szereplőink, de ez a lány ennél sokkal többet tud. Csap, ablaktörlő, ceruza, a határ a csillagos ég. Mindenesetre kívánjuk, hogy minél kevesebbet kelljen sírnia az életben, vagy legalábbis ne kerüljön fel róla videó az internetre.