Nem hiszed el, hogy ezeket emberek beírják: a legbizarrabb Google-keresések

"Google a barátod" - hangzik az ominózus mondat, ami egyébként teljes mértékben igaz is. Nem igazán létezik olyan dolog, amit egy Google-kereséssel ne lehetne megtalálni, vannak viszont olyan emberek, akik egészen új szintekre emelték a kíváncsiskodást.

A Jellyfish.com összeállítása nyomán most olyan bizarr Google-kereséseket láthatsz, amiket bármilyen hihetetlen, tényleg begépelt valaki a keresőmotorba.

Öveket bekapcsolni, az internet legrázósabb útjaira tévedünk!

"A macskám meg akar ölni"

A macskák köztudottan öntörvényű és szemtelen kis jószágok tudnak lenni, sokszor pedig úgy tűnik, hogy szándékosan játszanak a gazdik idegeivel. Viszont kíváncsiak lennénk rá, hogy mit művelhetett az a cica, akinek a gazdája egy ilyen keresést futtatott le a Google-ön.

"Véletlenül megöltem a macskámat a szárítógépben"

Az előző pontot figyelembe véve ezt a keresést akár a gyilkos ösztönökkel rendelkező macska elleni bosszúként is lehetne értelmezni. De reméljük, hogy valójában senkinek sem jutott eszébe a szárítógépben megszárítani a macskáját.

Bizarr Google-kereséseket láthatsz, amiket bármilyen hihetetlen, tényleg begépelt valaki a keresőmotorba.
Bizarr Google-kereséseket láthatsz, amiket bármilyen hihetetlen, tényleg begépelt valaki a keresőmotorba.Fotó / Getty Images

"Lehet kisbabákat mosogatógépben mosdatni?"

Csak reménykedni tudunk benne, hogy ez a keresés mindössze egy rossz vicc akart lenni, és valójában senki nem gondolta komolyan, hogy mosogatógépbe teszi a gyermekét. De természetesen éppúgy nem ajánlott kisbabát mosogatógépben mosdatni, mint macskát szárítógépben szárítani.

"Vámpír vagyok?"

Nem lehet tudni, hogy ezt a kérdést vajon egy hardcore Alkonyat-rajongó tette fel a Googlenek, vagy valaki valóban gyanús jeleket észlelt magán, mindenesetre nem túl megnyugtató, hogy havonta körülbelül 700 ember keres rá erre.

"Soha ne tegyél parókát egy kutyára"

Sajnos nem fogjuk megtudni, hogy ennek a keresésnek mi lehetett az előzménye, mindenesetre ez egy olyan tanács, amit érdemes lehet megfogadni.

Soha ne tegyél parókát egy kutyára - érdemes megfogadni, bár kíváncsivá teszi az embert, ki az, aki kipróbálta.
Soha ne tegyél parókát egy kutyára - érdemes megfogadni, bár kíváncsivá teszi az embert, ki az, aki kipróbálta.Fotó / Getty Images

Ha kíváncsi vagy a keresőmotor további rejtelmeire is, nézd meg a furcsa Google Utcaképekből álló összeállításainkat itt, itt, és itt.