Videó: Ezért toloncolták ki az influenszert a világ egyik legcsodásabb szigetéről

Ahogy közeledünk a nyárhoz – és így a melegebb napok beköszöntéhez –, érthető, hogy egyre zavaróbb tényező életünkben a kötelező maszkhasználat. Izzadunk alatta, meleg, esetleg kiütésekkel küzdünk miatta... Nem túl kényelmes, és vannak pillanatok, amikor megfordul a fejünkben, hogy boldogan áthágnánk a szabályokat, és nem vennénk fel.

Nem meglepő, hogy a mesés Bali szigetén (amely azon túl, hogy az influenszerek kedvelt úti célja, meglehetősen meleg az évnek ebben a szakában) is úgy döntött egy ott nyaraló pár, hogy megválik a maszktól. Ám nem biztos, hogy jól tették...

Ahogy az alábbi videón is látható, az egyébként vicces átverésekből videós karriert építő páros női tagjának nem volt maszkja, így a biztonsági őr nem engedte be egy üzletbe, ahol vásárolni szeretett volna.

Hőseinknek sem kellett több: némi arcfestékkel felvértezve egy festett maszkot varázsoltak a hölgy arcára, aki így – meglepő módon – sikerrel bejutott, és ki is szolgálták az eladók.

Azonban mégsem ajánlanánk senkinek, hogy kövesse a pranksterek példáját, ugyanis nem sokkal a sikeres bevásárlókörutat követően a hatóság is megtalálta őket, a történtek miatt pedig kitoloncolták a párt a csodás szigetről. Ezenkívül egy bocsánatkérő videót is kell majd készíteniük, amelyben felelősségteljes viselkedésre szólítják fel követőiket.

Balin egyébként is sok fejtörést okoznak a turisták a rendőrségnek, ugyanis a jellemzően tehetős, nyugat-európai és amerikai nyaralók sokszor nem tartják tiszteletben a helyi szokásokat és kultúrát.

 

Összegzésképpen tehát elmondhatjuk: bármennyire is utáljuk néha, a maszk egy szükséges kényelmetlenség, és kár kockáztatni a szabályszegésekkel...