Instagram vs. valóság: avagy ilyen lenne, ha az igazságot posztolnánk

Az Instagram, TikTok és millió más közösségi platform ma már szerves részei a mindennapjainknak, olyannyira, hogy sokan a havi keresetüket is itt szerzik. Legyen valaki átlagos felhasználó vagy influencer, mindannyian a legjobb arcunkat szeretjük mutatni a közösségi médiában. De belegondoltál már abba, hogy milyen lenne, ha ez nem így lenne?

Mára már kialakult egy párbeszéd arról, hogy a közösségi médiában sokszor mennyire fals képet mutatunk magunkról és életstílusunkról. Senki sem posztolja, amikor szörnyű napja van, és egész nap sír, vagy amikor kinyúlt melegítőben fut le a boltba, vagy éppen egész nap gyorskaját eszeget. Pedig ezek is éppúgy részei az életnek, mint a menő nyaralások és a gyönyörű ruhák tökéletes sminkkel. Geraldine West német influencer bemutatta, milyen lenne, ha kissé realisztikusabbá vennénk a figurát!

A galériáért kattints a fotóra!

Valljuk be, hogy tél közepén nem éppen funkcionálisak ezek az igazán Insta-kompatibilis szettek – szinte már a látványuktól fázni kezd az ember.
Valljuk be, hogy tél közepén nem éppen funkcionálisak ezek az igazán Insta-kompatibilis szettek – szinte már a látványuktól fázni kezd az ember.Fotó / Instagram / geraldinewest_