Haláli Iramban 3: Agyatlan Drift - Az internet legidiótább autós videói

Ahogy egy bizonyos filmsorozat sem tud leállni, úgy az idióták sem az utakon, és sorra csinálnak meggondoltalanabbnál meggondoltalanabb ökörségeket. Mi pedig imádjuk ezeket – mert nem velünk történnek.

Ugyanis akármennyire élvezzük nézni ezeket a videókat, a valóságban nincs jobb annál, ha egy darabban elérjük az úticélunk. Illetve, ha nem találkozunk őrült sofőrökkel az utakon, akikről már korábban is írtunk itt és itt.

Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne átvágni egy járdaszigeten? Reméljük, nem! Nos, ezután a videó után nem is kell, mert ez a japán sofőr kipróbálta helyetted. Szerencsére a mögötte állók nem mulasztották el kísérletét videóra venni, így eljutott az Autó-motor oldalára is.

Teljes káosz

Hihetetlenül vastag a rejtélyes köd, ami körbe öleli ezt a videót, annyi megmagyarázhatatlan dolog történik benne, de pontosan ezért ez a legviccesebb, amit eddig találtunk.

A legválogatósabb és bénább autótolvaj

Ellopni egy autót, amiben egy gyerek ül, már első körben borzasztóan gáz dolog, de ez sárga kabátos ember később mindent bevetett, hogy tovább rontsa a helyzetét. Ha valaha játszottál Grand Theft Autóval, ismerősek lehetnek a taktikái, amik – meglepő módon – néha bejöttek, és kétszer is járművet tudott váltani. Ilyen lendület mellett ironikus, hogy a menekülésének egy kerítés vetett véget, amin nem tudott átmászni.

Rendőrökkel táncoló

Újabb autósüldözés az Egyesült Államokból, sokkal kevesebb anyagi kárral, de annál több tánccal. Ugyanis az üldözött sofőrünk miután elkapták, arra használta ki az utolsó szabad perceit, amit a legjobban szeret: táncolt. Szerencsétlenségére a rendőröket nem nyűgözte le, de annak örülhet, hogy a hirtelen mozgásával nem ijesztette meg őket, mert több pisztoly csövével is szemezett műsora közben.