Rejtőzködő csillagok, avagy sztárok, akik kiléptek a reflektorfényből

Hétköznapi emberként sokan vágyakoznak a csillogás és a gazdagság iránt, amelyet a sztárkarrier jelenthet, és ebből a megközelítésből sokszor érthetetlennek tűnhet, miért dönt úgy valaki, hogy háta mögött hagyja a reflektorfényt.

Nos, sokan mégis teljesen mindennapi szakmákban találják meg a hivatásukat, miután kipróbálták, milyen híresnek lenni.

Julianna Rose Mauriello

A Lazy Town rózsaszín parókás főszereplője a sorozat végeztével úgy döntött, inkább tanulmányaira fókuszál. Tulajdonképpen nem került olyan messzire a sorozatbeli karakterétől (aki a lustaság és az unalom ellen küzdött folyamatosan), hiszen manapság foglalkozásterapeutaként dolgozik, és embereknek segít, hogy jól boldoguljanak a munka világában.

A Lazy Town rózsaszín parókás főszereplője a sorozat végeztével úgy döntött, inkább tanulmányaira fókuszál
A Lazy Town rózsaszín parókás főszereplője a sorozat végeztével úgy döntött, inkább tanulmányaira fókuszálFotó / Getty Images

Kevin Jonas

Miután a Jonas Brothers feloszlott, Kevin vállalkozóként kereste a kenyerét. Építkezéseken dolgozott, és még a Feleségek luxuskivitelben New Jersey-i verziójában is felbukkant ebben a minőségében, azóta viszont számítógépre cserélte a védelmi sisakot: egy étteremkereső applikáció fejlesztésében vett részt.

Miután a Jonas Brothers feloszlott, Kevin vállalkozóként kereste a kenyerét
Miután a Jonas Brothers feloszlott, Kevin vállalkozóként kereste a kenyerétFotó / Getty Images

Hayden Christensen

A Star Wars Anakin Skywalkereként ismerhettük meg, és bár teljesen nem mondott búcsút a kameráknak, mégis egy egészen meglepő karrierutat választott magának a színészkedés mellé. Tekintélyes méretű gázsijából a kanadai Ontario területén vásárolt földeket, ahol farmerként tevékenykedik.

Bár teljesen nem mondott búcsút a kameráknak, mégis egy egészen meglepő karrierutat választott magának
Bár teljesen nem mondott búcsút a kameráknak, mégis egy egészen meglepő karrierutat választott magánakFotó / Getty Images

Shirley Temple

Az 1930-as évek gyermekcsillaga az ideális és gyönyörű kislány mintaképe volt, ám korai színészkarrierje után kiszállt a filmezésből, mivel 17 évesen férjhez ment. Ez persze nem jelenti azt, hogy pusztán a háziasszonyi teendőknek szentelte az életét ettől kezdve, ugyanis az Egyesült Államok ghánai, illetve csehszlovákiai nagyköveteként is dolgozott.

Az Egyesült Államok ghánai, illetve csehszlovákiai nagyköveteként is dolgozott.
Az Egyesült Államok ghánai, illetve csehszlovákiai nagyköveteként is dolgozott.Fotó / AFP

Dylan Sprouse

Cole Sprouse ikertestvére, akit a Zack és Cody életéből ismerhetünk, egészen más utat választott magának, mint ikerbátyja. Hihetetlen, de igaz: Dylan egy mézsörfőzdét nyitott Brooklynban – de a sörfőzde Instagram-oldalának tanúsága szerint már Alabama államban is találkozhatunk az itallal!

Dylan egy mézsörfőzdét nyitott Brooklynban
Dylan egy mézsörfőzdét nyitott BrooklynbanFotó / Getty Images