Rejtőzködő csillagok, avagy sztárok, akik kiléptek a reflektorfényből

Hétköznapi emberként sokan vágyakoznak a csillogás és a gazdagság iránt, amelyet a sztárkarrier jelenthet, és ebből a megközelítésből sokszor érthetetlennek tűnhet, miért dönt úgy valaki, hogy háta mögött hagyja a reflektorfényt.

Nos, sokan mégis teljesen mindennapi szakmákban találják meg a hivatásukat, miután kipróbálták, milyen híresnek lenni.

Julianna Rose Mauriello

A Lazy Town rózsaszín parókás főszereplője a sorozat végeztével úgy döntött, inkább tanulmányaira fókuszál. Tulajdonképpen nem került olyan messzire a sorozatbeli karakterétől (aki a lustaság és az unalom ellen küzdött folyamatosan), hiszen manapság foglalkozásterapeutaként dolgozik, és embereknek segít, hogy jól boldoguljanak a munka világában.

A Lazy Town rózsaszín parókás főszereplője a sorozat végeztével úgy döntött, inkább tanulmányaira fókuszálFotó / Getty Images

Kevin Jonas

Miután a Jonas Brothers feloszlott, Kevin vállalkozóként kereste a kenyerét. Építkezéseken dolgozott, és még a Feleségek luxuskivitelben New Jersey-i verziójában is felbukkant ebben a minőségében, azóta viszont számítógépre cserélte a védelmi sisakot: egy étteremkereső applikáció fejlesztésében vett részt.

Miután a Jonas Brothers feloszlott, Kevin vállalkozóként kereste a kenyerétFotó / Getty Images

Hayden Christensen

A Star Wars Anakin Skywalkereként ismerhettük meg, és bár teljesen nem mondott búcsút a kameráknak, mégis egy egészen meglepő karrierutat választott magának a színészkedés mellé. Tekintélyes méretű gázsijából a kanadai Ontario területén vásárolt földeket, ahol farmerként tevékenykedik.

Bár teljesen nem mondott búcsút a kameráknak, mégis egy egészen meglepő karrierutat választott magánakFotó / Getty Images

Shirley Temple

Az 1930-as évek gyermekcsillaga az ideális és gyönyörű kislány mintaképe volt, ám korai színészkarrierje után kiszállt a filmezésből, mivel 17 évesen férjhez ment. Ez persze nem jelenti azt, hogy pusztán a háziasszonyi teendőknek szentelte az életét ettől kezdve, ugyanis az Egyesült Államok ghánai, illetve csehszlovákiai nagyköveteként is dolgozott.

Az Egyesült Államok ghánai, illetve csehszlovákiai nagyköveteként is dolgozott.Fotó / AFP

Dylan Sprouse

Cole Sprouse ikertestvére, akit a Zack és Cody életéből ismerhetünk, egészen más utat választott magának, mint ikerbátyja. Hihetetlen, de igaz: Dylan egy mézsörfőzdét nyitott Brooklynban – de a sörfőzde Instagram-oldalának tanúsága szerint már Alabama államban is találkozhatunk az itallal!

Dylan egy mézsörfőzdét nyitott BrooklynbanFotó / Getty Images