Hernyóból pillangó: 7 sztár megdöbbentő átváltozása

Mindnyájan fel tudnánk idézni olyan élményeket iskolai pályafutásunk idejéből, amikor az osztály rút kiskacsája szeptemberben valódi hattyúként tért vissza az osztályba. (Néhányan pedig még mindig arra várunk, hogy ez egyszer velünk is megtörténjen...) Még feltűnőbbek az ilyen átváltozások a celebvilágban, sok hírességet ugyanis hosszú időn keresztül követnek a kamerák minden fázist dokumentálva.

Lássunk hát néhány megdöbbentő glowupot a sztárok köreiből!

Emma Watson

Emma Watson
Emma WatsonForrás / AFP

A Harry Potter-filmek első részeiben Emma kétségkívül tündéri kislány volt, azonban még így is látványos a változás. Igazi klasszikus szépség vált belőle, ennek ellenére megőrizte szerénységét is, és nemcsak a vásznon kamatoztatja tehetségét, hanem gyakran felszólal a társadalmi problémákat érintő kérdésekben is.

Emma Watson
Emma WatsonForrás / Pinterest

Matt Timmons

Matt Timmons
Matt TimmonsForrás / --

Matt Timmons a Zack és Cody a fedélzeten című Disney-sorozatból lehet ismerős, vagyis lehetne, ha nem változott volna meg teljesen a sorozat óta... Az úriember jó pár kilót ledobott, és úgy tűnik, a borotvától is érzékeny búcsút vett. Határozottan jól tette!

Matt Timmons
Matt TimmonsForrás / --

Jonah Hill

Jonah Hill
Jonah HillForrás / AFP

Az Oscar-díjra is jelölt színész szintén megvált néhány pluszkilótól, és ebben valószínűleg az is motiválta, hogy többé ne csak a duci és vicces srác sztereotípiáját megtestesítő karaktereket játszhassa el. A göndör fürtjeitől való megválását kicsit sajnáljuk, de az új stílus díjat érdemel!

Adele

Adele
AdeleForrás / AFP

Adele-t sokan kritizálták súlya miatt pályája elején, többek között maga a Chanel divatház tervezője, Karl Lagerfeld is. Válása után döntött úgy, hogy új életet kezd, melynek mai megjelenését köszönheti. Szerintünk eddig is gyönyörű volt – különleges hangjáról nem is beszélve –, de örülünk a változásnak is.

Matthew Lewis

Matthew Lewis
Matthew LewisForrás: AFP

Jó, Neville Longbottom megszemélyesítőjének változását talán senkinek sem kell bemutatni, de annyira sokkoló, hogy nem tudtuk kihagyni... Mire nem képes egy fogszabályzó és az, ha túljutsz a tinikorodon!

Kevin Creekman

Kevin Creekman
Kevin CreekmanForrás / Pinterest

A Bors cikke szerint a tetovált, kigyúrt fiatalember hajdan 150 kilót nyomott (mármint nem fekve, hanem a mérlegen), és ekkor döntött úgy, hogy életmódot vált. A tetoválásai a felesleges bőrt eltávolító műtét hegeinek eltakarása végett kerültek rá.

Rebel Wilson

Rebel Wilson
Rebel WilsonForrás / Pinterest

Rebel Wilson Jonah Hillhez hasonlóan eléggé skatulyába zárva érezhette magát a filmszerepei tekintetében. Bár bájos arcát nyilván a pluszkilók sem tudták elrejteni, jó látni a sugárzó magabiztosságát a fogyást követően. Reméljük, az új szerepek is hamar megtalálják!