Kapcsolatban vagy? Így rendezd be a szobád, ha nem egyedül akarsz megöregedni

Az ember társas lény, így hát teljesen természetes, hogy a többségben megfogalmazódik a vágy arra, hogy párt találjon magának. Persze, nem szabad rágörcsölni a dologra, de van néhány tipp, ami talán hasznodra válik.

Nyilván nem a szobád berendezésén fog múlni, hogy rád talál-e a szerelem, de ha figyelembe vesszük, hogy a lakókörnyezetünk és a lelkiállapotunk között sokszor fedezünk fel összefüggést, érdemes lehet ezzel is foglalkozni.

Válj meg a gyerekkori plüsshadseregtől/akciófigura-gyűjteményedtől!

Teljesen elhisszük, hogy szép emlékek fűznek a rózsaszín kiselefánthoz, amivel ötéves korod óta alszol, de a tízes éveid vége felé már jó lenne elszakadnod tőle. Hidd el, már önmagában a ténytől érettebbnek és magabiztosabbnak fogod érezni magad, hogy nem harminc plüssel osztozol az ágyadon. Jó, néhány maradhat, de azért ne ők legyenek a legfőbb dekorációs elemek...

Szabadulj meg az exek emlékeitől!

Ha az első pontban nem is vagy "bűnös", azért jó eséllyel őrizgetsz még ezt-azt az eddigi kapcsolataid idejéből. Ez önmagában nem feltétlenül probléma, hiszen az életed és múltad részét képezik ezek az emlékek, viszont mindenképp jobb, ha nincsenek szem előtt, hiszen ebben az esetben nagyobb az esély, hogy ezeket a régi kapcsolatokat próbálod keresni az új emberekben is.

Így rendezd be a szobád, ha nem egyedül akarsz megöregedni.
Így rendezd be a szobád, ha nem egyedül akarsz megöregedni.Fotó / Shutterstock

Vedd magad körbe jó dolgokkal!

Szép emlékek, eredmények, amelyekre büszke vagy, dolgok, amelyek inspirálnak és gyönyörködtetnek – ezek mind-mind olyasmik, amelyeket bőven megjeleníthetsz a környezeted dekorációjában és berendezésében. Szintén segítségedre lehetnek a magabiztosabb fellépésben és a pozitív kisugárzásban.

Csend, rend, fegyelem!

Jó, oké, ez túlzás, de még a feng shui szerint is fontos, hogy rend és harmónia uralkodjon körülöttünk, ha az életünkben is ezt szeretnénk elérni! Szóval elő a porronggyal, a porszívóval és a tisztítószerekkel, hogy amikor a nagybetűs Szerelem bekopogtat (a valóságban és átvitt értelemben is), már rendezett körülmények között találjon téged.