Ki írja be ezeket?! Lehidalsz a legviccesebb Google kereséseken

A Google egyik legjobb tulajdonsága, hogy bármilyen kérdés is motoszkáljon a fejedben, elég csak egy gyors keresést lefuttatnod, és valószínűleg választ is fogsz rá kapni. De tényleg, bármire...

A legbizarrabb keresések után most a Reader's Digest összeállításából szemezgetve ismét a Google mélyére kalauzolunk téged, és megmutatunk néhány olyan kérdést is, amin egyszerűen csak nevetni lehet.

Ki nyerne, ha egy taco és egy grillezett sajt összeverekedne?

A "Ki nyerne, ha..." kezdetű kérdések lefuttatása elég gyakori a Google keresőmotorjában, de az emberek általában szuperhősök közötti harcok végkimenetelére kíváncsiak. Fogalmunk sincs, hogy egy összecsapásban a taconak vagy a sajtnak lenne-e nagyobb esélye, viszont nagyon kíváncsiak vagyunk. Rá is keresünk.

Hogy néznének ki a székek, ha a térdünk a másik irányba hajlana?

Valljuk be, időnként mindenki elgondolkodik elsőre furcsának tűnő dolgokon, amikkel kapcsolatban azért érthető az emberi kíváncsiság. Belegondolni is nehéz, hogy milyen körülményes lenne ülőalkalmatosságokat tervezni abban az esetben, ha máshogy működne az emberi test.

Valljuk be, időnként mindenki elgondolkodik elsőre furcsának tűnő dolgokon
Valljuk be, időnként mindenki elgondolkodik elsőre furcsának tűnő dolgokon

Meg lehet enni a sólámpát?

Ahogy említettük is, az emberek kíváncsiságának semmi sem szabhat határokat. Legyünk őszinték, ki az, aki még nem gondolkodott el azon, hogy megkóstolja a szobájában díszelgő sólámpát?

Miért nincsenek pisztolyok a Harry Potterben?  

A kérdés ebben az esetben is jogosnak tűnhet, ám közel sem biztos, hogy néhány pisztoly megkönnyítette volna Harryék dolgát a Sötét nagyúr elleni harcban. A kreatív internetezőknek viszont több sem kellett, hiszen néhányan valósággá is változtatták ezt az elképzelést.

Néha, amikor egyedül vagyok a Comic Sans betűtípust használom.

Végezetül pedig kérdés helyett inkább egy vallomásnak tűnő keresést hoztunk, ami egyszerűen annyira szürreális, hogy muszáj szerepelnie ezen a listán. Nem tudjuk, hogy szegény Comic Sans mit vétett, amiért titokban kell tartani a használatát, de reméljük, könnyített a lelkén az illető, aki bevallotta ezt a Googlenek.