9 dolog, amit nem hiányoltunk a karantén során az éjszakai életből

A karantén, illetve a korlátozások végének mindannyian örülünk, pláne a nyár közeledtével, amikor általában még a legintrovertáltabb fiatalok is elmennek szórakozni hébe-hóba. Barátokkal bulizni, iszogatni (természetesen mértékkel!), emlékeket gyártani szuper – de mik is azok a dolgok, amikért tutira nem epekedtünk a hosszú bezártság során?

Védettségi igazolvánnyal (vagy ahogyan újabban hívják: világjeggyel) gyakorlatilag már bármit csinálhatunk, még tömött klubokban is bulizhatunk reggelig. A mulatozáshoz társul azonban néhány kevésbé kellemes, mondhatni idegesítő dolog is, amit egyáltalán nem hiányoltuk a karantén idején.

Téged mennyire akasztanak ki a következők?

Lyukra futás

Hosszú tolongás a bulihely előtt, ahol a haverod szerint felejthetetlen, sőt, észbontó partyk szoktak lenni: mire bejuttok, már teljesen el is ment a kedved a bulizástól, és arra gondolsz, hogy szívesebben maradtál volna vagy a kocsmában, ahol előtte voltatok – vagy otthon.

Teljes csalódás

A giga-mega party mégsem annyira király, mint ahogy előtte azt reméltétek, a zenékről nem is beszélve – egy szám sem tetszik a bejutás pillanata óta.

Lenullázott szett

Valaki a lábadra tapos, fél óra múlva pedig a felsőd hátulján landol egy fél pohár sör – most már igazán mennél, de ha már vettél egy belépőt, akkor nem akarsz negyven perc után lelépni.

A giga-mega party mégsem annyira király, mint ahogy előtte azt reméltétek.
A giga-mega party mégsem annyira király, mint ahogy előtte azt reméltétek.Fotó / 123rf

Üdv a mosdóban

Amikor mosdóba mennél, nem elég, hogy kész közelharcot kell vívnod a bejutásért, de a lánymosdóban egy egészen drámai jelenet tárul a szemeid elé: egy csajszi sír, öt másik pedig fennhangon vigasztalja.

Szublimáló barátok

Amikor visszajutsz a tánctérre a hatfős baráti társaságotokból mindössze egy valakit találsz ott, ahol utoljára láttad őket – a többiek valamilyen titkos expedícióra indultak, ti pedig meg sem kíséreltek a nyomukba eredni.

Leolvadás

Végül úgy döntesz, hogy hazaindulsz – már úgysem fog megtérülni a belépő ára – az estéd veszett ügy. Majd az éjszakairól írsz a többieknek, hogy ne keressenek.

Mire nagy nehezen sikerül hazakeveredned, és felkészülsz az alvásra, már csak pár órád marad aludni.
Mire nagy nehezen sikerül hazakeveredned, és felkészülsz az alvásra, már csak pár órád marad aludni.Fotó / 123rf

Hol is vagyok?

Az éjszakai járatod keresve teljesen eltévedsz – természetesen útközben megközelítőleg három-négy ittas személy próbál udvarias csevegésbe kezdeni veled.

A másnap gondolata

Mire nagy nehezen sikerül hazakeveredned, és felkészülsz az alvásra, már csak pár órád marad aludni – hacsak nem délben kelsz a következő nap.

A másnap

Másnap hiába nem vagy másnapos, csak félgőzön üzemelsz – arról nem is beszélve, hogy a pénztárcád feleslegesen szenvedett károkat – de legalább hatotokból hárman jól érezték magukat.