Sztárok, akik egyszerű dolgokat képtelenek megcsinálni - Még ez se megy nekik?

Nehéz elképzelni, de a sztárok élete sem lehet tökéletes, léteznek olyan dolgok, amik kifognak rajtuk. A különbség köztük és a hétköznapi ember kötött egyszerűen annyi, hogy míg nekünk mindenképp találnunk kell egy módot arra, hogy megcsináljuk ezeket, addig nekik elég, ha fizetnek valakinek érte.

Annak ellenére, hogy szeretjük azt képzelni, hogy a hírességek mindenre képesek, sokszor a legegyszerűbb tevékenységeket is képtelenek elvégezni.

1, Cher

Cher már a hatvanas évektől kezdve ismertnek számított. Kathy Griffin, Cher komikus barátja szerint azonban vannak dolgok, amik még a pop csillagnak se mennek. 2011-ben a csajos estéjükön pletykálás közben felmerült a gondolat, hogy rendeljenek egy pizzát. Ekkor hangzott el Cher szájából, hogy ő bizony nem tudja, hogyan kell pizzát rendelni.

Cher
CherFotó / Getty Images

2, Drake

A Grammy-díjas előadó egy teljesen hétköznapi dolgot képtelen megcsinálni. Beismerte, hogy képtelen bekötni a cipőfűzőjét. De ki az, aki megcsinálja helyette?

Drake
DrakeFotó / AFP

3, J. K. Rowling

A Harry Potter írónője nem tud vezetni. Meglepő, hogy nem sajátította el ezt a képességet, ám állítása szerint ez lehet nem akkora probléma, hisz nem tudja könnyen érzékelni a teret, így problémát okozhatott volna az utakon.

J.K. Rowling
J.K. RowlingFotó / AFP

4, Obama

A volt amerikai elnök nem használ iPhonet. Nem azért, mert képtelen lenne megtanulni a használatát, inkább biztonsági okok miatt döntöttek emellett. Helyette egy BlackBerryt használ, ami tökéletesen megfelel a célnak.

Barack Obama
Barack ObamaFotó / Reuters/© Larry Downing / Reuters

5, Beyoncé

A díva többször beismerte már, hogy képtelen elkészíteni egy vacsorát, sőt, a konyhába inkább be se merészkedik, hisz mindent odaéget. Szerencsére erre nincs is szüksége, hisz egyszerű számára, hogy másként oldja meg az étkezést.

Beyonce
BeyonceFotó / Pinterest

Beyoncé mellett több híres személy is ügyetlenkedik a konyhában, ha szeretnéd kideríteni, kikről van szó, akkor kattints a Mindmegette cikkére.