Megvan a 2021-es EFOTT nemzetközi fellépője!

Kiegészült a 2021-es EFOTT fesztivál fellépőinek listája, méghozzá nem akárkivel!

Lehullt a lepelAz ország egyetemistáinak szíve egyként dobbant, mikor áprilisban kijött a hír: idén lesz EFOTT. Persze, ekkor még semmi sem volt biztos, de a szervezők és fesztiválozók bizakodtak. Mint kiderült, megérte pozitívnak maradni! A magas oltási hajlandóságnak és az egészségügyi dolgozóknak köszönhetően eljutottunk arra a pontra, hogy a kormány újból engedélyezte a rendezvények megtartását. Innentől a szervezők sebességi fokozatot váltottak, és gőzerővel startolt a kommunikációs gépezet. Múlt alkalommal bejelentésre került a lineup 98 százaléka, és szárnyra kélt a szóbeszéd, miszerint nemzetközi fellépő bejelentése is várható. A sejtések beigazolódtak, köszöntsük együtt a 2021-es EFOTT nemzetközi sztárfellépőjét, Flo Ridat!

Maszlavér Gábor alig várta, hogy végre bejelenthessék az örömhírt: „Tavaly már minden készen állt arra, hogy fogadjuk Flo Ridat az EFOTT-on, azonban a járvány közbeszólt. Háromszor bookoltuk újra a koncertjét, de örülünk, hogy ő is kitartott mellettünk, és szívesen eljön hozzánk, mert biztosak vagyunk benne, hogy vele lesz teljes a hangulat a fesztivál szombati napján 21:45-től."

Az EFOTT fesztiváligazgatója még hozzátette, hogy többek között a rapper miatt dolgoznak azon, hogy az éjszakai nagykoncertek után a hazajutáshoz távolsági járatokat indítsanak Velencéről. Flo Rida mellett egyébként a zenei élet összes létező zsánere tiszteletét teszi az egyetemisták kedvenc fesztiválján. Ha kíváncsiak vagytok a szervezés egyéb kulisszatitkaira, akkor vessetek egy pillantást Maszival készült interjúnkra!

Nagyon jó buli lesz idén is!
Nagyon jó buli lesz idén is!Fotó / EFOTT

Florida vagy Flo Rida?Tramar Lacel Dillard 1979-ben látta meg a napvilágot Floridában. Tehetsége a kezdetek kezdetén megmutatkozott. Nem is habozott sokáig, beállt a GroundHoggz amatőr rapbandába. A fiatal srác 17 éves korára rájött, muszáj előállnia egy művésznévvel ahhoz, hogy megteremtse saját imidzsét. Először Ruckus Pimp néven futott, de viszonylag korán ráérzett, hogy ez így nem igazán működik. Egy barátja háza előtt ülve csapta meg a felismerés. Szülőföldje, a Napfényes állam inspirálta. Fogta Floridát, és ketté bontotta Flo Ridara.

A csúcsra törveA névváltoztatás - ha csak részben is - meghozta a sikert. Az amerikai rappert olyan kollaborációs slágerek tették fel a zenei térképre, mint a Low, a Right Round vagy éppen a Wild Ones. 2008-ban debütált stúdióalbuma, a Mail on Sunday kapásból az amerikai toplista negyedik helyére repítette, egy évre rá jött a R.O.O.T.S., majd az Only One Flo (Part 1) és a Wild Ones. Kevesen tudják, hogy legfőbb motivációs forrása egy tragédia. Karrierje hajnalán hörghurutban elvesztette testvérét, Juliat. Halála előtt a lány hazahívta, hogy újra láthassa, azonban Flo akkoriban nem engedte, hogy - szó szerint - bármi közé és a siker közé férkőzzön. A hír hallatán a rapper megfogadta, most már azért is a csúcsra tör, Juliaért. Mára 4 stúdióalbummal, 60-nál is több számmal és öt Grammy jelöléssel a világ egyik legfelkapottabb előadójának számít. A Spotify-on havonta több mint 22 millióan hallgatják dalait, te viszont élőben láthatod fellépni az EFOTT Nagyszínpadán, augusztus 14-én, szombaton 21:45-től!

Flo Rida sok híres énekessel működött már együtt.
Flo Rida sok híres énekessel működött már együtt.Fotó / Getty Images

 Itt van pár szám, amivel már most elkezdhettek hangolódni:

Whistle
Right Round
Wild Ones ft. Sia
Good Feeling
How I Feel

A 2021-es EFOTT fesztivál augusztus 11-15 között kerül megrendezésre Sukorón. A második körös diákjegyek jegyfordulója július 14-ére esik, addig 27 500 forintért tudtok heti bérletet váltani. Jegyeiteket itt tudjátok megvásárolni, az ehhez szükséges hero kódokat pedig itt találjátok. Friss, ropogós infókért ne felejtsétek el bekövetni az EFOTT hivatalos Facebook oldalát és eseményét! A legnagyobb magyar zenészek már biztos ott lesznek, na és te?