Mesesorozatok, amelyekért mindenki rajongott gyermekkorában - Melyik volt a kedvenced?

Minden gyermek életében meghatározóak a különféle sorozatok és valószínűleg te is fel tudsz idézni egy-két emlékezetes televíziós mesét, amelyekért teljesen oda voltál kiskorodban. Az idő múlásával talán kicsit megfakulnak ezek az emlékek, ám most ideje feleleveníteni őket!

Természetesen a különböző generációk különféle mesékért rajongtak, de ha éppen a húszas éveidet taposod, akkor valószínűleg fel fogod ismerni az itt felsoroltakat.

Totally Spies

A Magyarországon Született kémek címen futott sorozat három barátnő, Clover, Alex és Sam történetét mesélte el, akik első ránézésre átlagos tinilányoknak tűnhetnek, ám van egy közös titkuk: mindhárman kémek. Ebből adódóan pedig rengeteg vicces és hajmeresztő szituácóba kerültek, amire valószínű te is örömmel emlékszel vissza.

Totally Spies
Totally Spies

Ben 10

Ez a sorozat valószínűleg inkább a fiúk számára lesz ismerős, hiszen gyerekként ki ne akart volna ebben a különleges világban élni? Mindenki emlékszik a különleges lényekre, az Omnitrixre (amiből a szerencséseknek sajátja is volt), és az izgalmakra, amiket a szereplőkkel együtt élhetett át.

Ben 10
Ben 10

W.I.T.C.H.

A különleges képességgel rendelkező karakterek sora folytatódik a W.I.T.C.H. című sorozattal, ahol 5 barátnő történetét követhetjük végig, akiket arra választottak ki, hogy a Kondrakar őrzői legyenek. Fordulatokból és izgalomból természetesen itt sem volt hiány a boszorkányos történetben.

W.I.T.C.H.
W.I.T.C.H.

Pokémon

A felsoroltak közül talán a Pokémon lenne az egyetlen kakukktojás, de mindenképp kihagyhatatlan, hogy megemlítsük ebben a listában. 1996 óta varázsolja el a gyerekeket szerte a világban ez a franchise, ami az évek során minden idők legértékesebb médiatermékévé is vált.

Pokémon
Pokémon

Ha szeretnél erről többet olvasni, az ORIGO cikkében megteheted.