3 érv, miért ne hagyd ki az idei Campus Fesztivált!

Hideg sör, koncertek, barátok, buli... Egy éve ez még csak álomkép volt, de szerencsére idén újra beindul az élet és kezdetét veszi a fesztiválszezon. Máris mutatunk egy remek programot, amit kár lenne kihagynod!

A Campus 2021-ben országosan a legelső nagy hazai fesztivál lesz: 15 programhelyszínen, 200-nál is több zenés, kulturális program várható négy teljes napon át a debreceni Nagyerdőn.

Könnyű megközelítés

A fesztivál tehát hazánk második legnagyobb városában lesz, azon belül is a Nagyerdei Stadion melletti területen. Ha nagyjából már belőtted a térképen, hogy hol is lesz a fesztivál de az odautat még nem tervezted meg, akkor nézd meg milyen módon közelítheted meg a Campus fesztivált.

Közlekedési szempontból ideális helyen fekszik, ugyanis vasúti csomópont és elérte a várost az autópálya, de a merészebbek saját repülővel is érkezhetnek.

Kedvező ár

A kempingjegy csupán ezer forint, minek költenél 10 ezreket szállásra, ha a fesztiválozás maxmális megtapasztalásához hozzátartozik a sátrazás élménye?!

Napijegy:

  • 8 990 forint

Bérlet:

  • Városkártya kedvezményes bérlettel: 19 990 Ft
  • DE hallgatói/dolgozói BÉRLET 19 990 Ft
  • Sima bérlet 22 990

Tudj meg többet vagy vedd meg a jegyed itt.

Fontos!
A rendezvény idén kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható a törvényi szabályozásoknak megfelelően. Ugyanakkor a gyerekeknek sem kimaradni a fesztiválélményből, hiszen 18 év alatt koronavírus ellen védett személy kíséretében ők is ott lehetnek a Campuson. 12 év alatt pedig a belépés ingyenes!

Campus fesztivál 2019
Campus fesztivál 2019Fotó / Campus Fesztivál Facebook

A kedvenc előadóid egyhelyen

Összefoglalva: 4 nap, 15 programhelyszín, 200-nál is több zenés és kulturális program!

A zenei felhozatalban mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt, ugyanis egészen az altertől, az elektronikus és a 90'-es évek zenéin keresztül, a mulatósig válogathatnak a fesztiválozók.

Ha pedig a koncertek között kicsit lazítanál, akkor ülj le megnézni egy filmet, színdarabot, hallgass végig egy dumaszínházas előadást, vagy egy érdekes beszélgetést!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor lesd meg a teljes programot!

+1 Ideális a ponthatárok megünnepléséhez

A Campus Fesztivál ideje alatt, július 22-én, este 8 órakor kerülnek kihirdetésre a 2021 felsőoktatási felvételi ponthatárai, amelynek megünneplésére kevés jobb programot tudunk ajánlani, mint egy négy napos fesztivált. Beszélj össze barátaiddal és várjátok együtt a felvételi pontokat együtt a Campuson!

Felmerült még pár kérdés benned a fesztivállal kapcsolatban? Olvasd el a szervezők által készített gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat!