8 kellemetlen helyzet, ami már mindenkivel megtörtént

Életünk során számos kellemetlen helyzetet átélünk, amikre aztán gondolhatunk az álmatlan éjszakáinkon, és amik valószínűleg életünk végéig velünk maradnak. Vannak azonban olyan kínos szituációk, amelyek szinte mindenkivel megesnek egyszer-egyszer – ha veled még nem történtek meg, akkor pedig készülj: minden bizonnyal te sem fogod megúszni!

Visszaintegetni valakinek, aki nem neked intett, vagy majdnem elesni, miközben egy egész csoport ember lát – ezek senki számára nem idegen élmények, amelyeket épp ezért nem érdemes komolyan venni. Veled melyek estek meg a következők közül?

Vannak olyan kínos szituációk, amelyek szinte mindenkivel megesnek egyszer-egyszer
Vannak olyan kínos szituációk, amelyek szinte mindenkivel megesnek egyszer-egyszerFotó / Shutterstock
  • A pillanat, amikor beszélgetsz valakivel, de nem érted mit mond, ezért visszakérdezel, de a füleid mintha felmondták volna a szolgálatot - nem akarod negyedszer is megkérni a másikat, hogy ismételje meg, ezért csak mosolyogsz, bólogatsz és reméled, hogy nem kérdés volt.
  • Amikor egy csendes helyen oltári hangosan elkezd korogni a gyomrod, és semmit nem tudsz kezdeni vele, csak kerülöd a szemkontaktust.
  • Mikor azt hiszed, hogy valaki hozzád beszél, ezért válaszolsz neki, majd észreveszed, hogy telefonál.
  • Amikor mondasz valami (szerinted) oltári vicceset egy társaságban, de hangos nevetés helyett csak csend a válasz.
  • Amikor egy barátodnál vagy, aki elkezd veszekedni az anyukájával – előtted – így csak vársz ott csendben, hogy befejezzék, és reménykedsz, hogy nem leszel valamilyen módon belevonva a vitázásba.
  • Amikor fizetnél, de nincs elég pénz a számládon, vagy valamilyen technikai malőr miatt meghiúsul a művelet, és természetesen készpénz sincs nálad, így csak kellemetlenül kiválasztasz pár dolgot, ami a boltban marad.
  • Amikor a szülinapodon énekelnek neked, te pedig csak ülsz ott, és azon töprengsz, hogy mit kéne csinálnod.
  • Amikor viszonzod az integetést, ami nem is neked szólt.