A tíz legsötétebb titok a sztárok világában: nem véletlenül hallgattak róla!

Egész életük a kamerák előtt és az újságok címlapjain zajlik, szinte élő adásban látjuk minden lépésüket. Mégis vannak olyan titkaik a sztároknak, amik csak nagyon hosszú idő után derülnek ki, és akkor is alig hallani róluk.

Sokszor ennek nyomós oka van, főleg, ha bántalmazás, családon belüli erőszak vagy más sokkal rosszabb áll a hátterükben. Az ijesztő az, hogy a mi listánk nem teljes, még legalább tíz híresség élt át olyan borzalmakat, amelyeket senkinek nem kéne.

Sofia Vergara

A Modern Család ünnepelt sztárjának családját hatalmas fájdalom érte 1998-ban, amikor bátyja meghalt egy emberrablási kísérletben.

Sofia Vergara
Sofia VergaraFotó / Getty Images

Woody Harrelson

Született Gyilkosok, True Detective, Tökös Tekés és még sorolhatnánk a klasszikusokat, amikben Harrelson hatalmasat játszott. A sikereit viszont nem apjának köszönheti, aki bérgyilkosként dolgozott és 2009-ben börtönben halt meg.

Woody Harrelson
Woody HarrelsonFotó / Getty Images

Rihanna

Az énekesnő családja nem egyszerű eset, főleg apja nem, akiről kiderült, hogy van egy másik, titkos családja is.

Rihanna
RihannaFotó / Getty Images

Kevin Spacey

A színész apja hatalmas neonáci volt, aki nemcsak kioktatta a gyerkeit, hanem bántalmazta is őket.

Kevin Spacey
Kevin SpaceyFotó / AFP

Mariah Carey

Az énekesnő viszonya nagyon rossz testvérével, aki prostituáltként dolgozott és főleg a pénzéért próbálta felvenni a kapcsolatot Mariah-val, akivel 1994 óta nem beszéltek.

Mariah Carey
Mariah CareyFotó / AFP

Jack Nicholson

Felnőtt fejjel tudta meg, hogy nővére valójában az anyja és a szülei a nagyszülei voltak.

Jack Nicholson
Jack NicholsonFotó / Pinterest

Rose McGowan

A Bűbájos Boszorkák sztárjának családja egy szektához tartozott, ahol a nőket kihasználták és szolgaként kezelték. Nem csoda, hogy elhagyta a közösséget.

Rose McGowan
Rose McGowanFotó / Getty Images

Joaquin Phoenix

A színész szülei ugyanannak a szektának voltak a tagjai, mint Rose McGowané, akkor hagyták maguk mögött a szervezetet, amikor Joaquin 4 éves volt.

Joaquin Phoenix
Joaquin PhoenixFotó / AFP

Robert Downey Jr.

Ma a világ egyik legnagyobb sztárja, a '80-as években egy tehetséges fiatal színész volt, aki folyamatosan a függőségével harcolt.

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.Fotó / AFP

Jackie Chan

A harcművész/színész szülei válásuk után a törvény két oldalán találkoztak, amikor Jackie apja rajtaütött drogdíler édesanyján, akit végül szánalomból elengedett.

Jackie Chan
Jackie ChanFotó / AFP