Nem lennénk a helyükben! A legfurcsább nevű gyermekek a sztárvilágból

Azt már megszokhattuk, hogy a hírességek sokszor művelnek furcsa és olykor megbotránkoztató dolgokat, viszont a nagy botrányok helyett ebben a cikkben most egy kicsit a magánéletükre fókuszálunk. Összegyűjtöttünk néhány nem mindennapi gyermeknevet a sztárvilágból, amik hallatán neked is biztosan elkerekedik majd a szemed.

Akár tetszenek neked ezek a nevek, akár furcsának találod őket, abban talán mindenképpen egyetérthetünk, hogy rendkívül szokatlan választás mindegyik.

X Æ A-Xii Musk

A listán szereplő neveket lehetetlen lenne furcsaság szerint rangsorolni, de ha mégis meg kéne tennünk, egészen biztosan Elon Musk és Grimes közös gyermekének neve kerülne a lista élére. Amikor napvilágot látott a hír, hogy megszületett a kisfiúk, sokan úgy gondolták, hogy a név csak kitaláció, a TMZ azonban megszerezte a születési anyakönyvi kivonatot, ahol feketén-fehéren látszik, hogy a név hivatalos.

A listán szereplő neveket lehetetlen lenne furcsaság szerint rangsorolni, de ha mégis meg kéne tennünk, egészen biztosan Elon Musk és Grimes közös gyermekének neve kerülne a lista élére
A listán szereplő neveket lehetetlen lenne furcsaság szerint rangsorolni, de ha mégis meg kéne tennünk, egészen biztosan Elon Musk és Grimes közös gyermekének neve kerülne a lista élére

Gravity Blue Smith

Stormi Bree énekes és Lucky Blue Smith közös gyermeke is egy igazán különleges nevet kapott szüleitől, a Gravity ugyanis gravitációt, míg a Blue kéket jelent magyarul. Számunkra talán furcsa lehet ez a választás, viszont azt meg kell hagyni, hogy rendkívül hangzatos.

Stormi Bree énekes és Lucky Blue Smith közös gyermeke is egy igazán különleges nevet kapott
Stormi Bree énekes és Lucky Blue Smith közös gyermeke is egy igazán különleges nevet kapottFotó / Instagram

North West

Kanye West és Kim Kardashian West úgy döntöttek, hogy eljátszanak egy kicsit az égtájakkal, mindezt pedig kislányuk nevét illetően teszik meg. Így kapta gyermekük a North West nevet, ami magyarra fordítva Észak Nyugatot jelent.

North West neve magyarra fordítva Észak Nyugatot jelent
North West neve magyarra fordítva Észak Nyugatot jelentFotó / Getty Images

Audio Science Clayton

Szintén egy olyan név, amire nehéz magyarázatot találni. Shannyn Sossamon és Dallas Clayton kisfiának egyik keresztneve az Audio, ami magyarul hangot, másik keresztneve pedig Science, ami tudományt jelent. Hang és tudomány, mint egy gyermek neve? Hát, érdekes...

Szintén egy olyan név, amire nehéz magyarázatot találni
Szintén egy olyan név, amire nehéz magyarázatot találniFotó / Twitter

Ashley Tisdale kislánya

A High School Musical-ből jól ismert színésznő rendkívül különleges nevet választott kislányának, ugyanis egy bolygóról nevezte el a csöppséget. Ha kíváncsi vagy a gyermek teljes nevére, valamint, hogy melyik bolygó után kapta a nevét, az ORIGO cikkében elolvashatod.

A High School Musical-ből jól ismert színésznő rendkívül különleges nevet választott kislányának
A High School Musical-ből jól ismert színésznő rendkívül különleges nevet választott kislányánakFotó / Pinterest