Nem esett messze az alma a fájától: A legcukibb híres anya-lánya párosok

Legyen szó akár híres vagy hétköznapi emberekről, az anya-lánya kapcsolatok mindig különlegesek. Most mutatjuk, hogy telnek a legcukibb párosok hétköznapjai Hollywoodban vagy a palotában.

Szabad szemmel is látható, hogy tényleg különleges a kapcsolat ezen párosok tagjai között, nem is csoda, hiszen anyukákról és lányaikról van szó, akik sokszor nemcsak, hogy felnevelték gyermekeiket, hanem még közös projektekbe is vágtak és sikerre is vitték őket.

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő
Katalin hercegné és Sarolta hercegnőFotó / AFP

A hercegné munkája során nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek első éveiben lezajló fejlődés fontosságára és saját gyermekeit is e szerint neveli. Gyakran látni, hogy az ő szintjükre leguggolva beszél a kicsikkel, hogy így is mutassa, teljesen rájuk figyel, megbízhatnak benne és bármit megoszthatnak vele. A hercegné elegáns stílusáról is híres és időnként kislányára is a sajátjához passzoló ruhát ad.

Reese Witherspoon és Ava Phillippe

Reese Witherspoon és Ava Phillippe
Reese Witherspoon és Ava PhillippeFotó / AFP

A Dr. Szöszi színésznője és lánya gyakran hívják fel magukra a figyelmet, amikor közös képeket posztolnak, mivel a kettejük közötti hasonlóság tényleg megdöbbentő. Ez már Ava egészen kiskorától kezdve megfigyelhető volt (melyik kislány nem hasonlít az anyukájára?), de időközben ő is felnőtt, édesanyja viszont mintha nem öregedne, ezért mostanra tényleg egymás másolataivá váltak.

Beyoncé és Blue Ivy Carter

Beyoncé és Blue Ivy Carter
Beyoncé és Blue Ivy CarterFotó / AFP

Beyoncé szakadatlan imádat tárgya már évtizedek óta, lánya pedig már egészen kicsi korától kezdve mindenhová elkísérte, legyen szó akár vörös szőnyeges eseményről vagy koncertről, méghozzá a legmenőbb szerelésekben. Az alma nem esett messze a fájától ebben az esetben sem, hiszen Blue Ivy még csak 9 éves, de már saját jogon is hírességgé vált és díjat is nyert egy édesanyjával közösen megalkotott dal után.

Debbie Reynolds és Carrie Fisher

Debbie Reynolds és Carrie Fisher
Debbie Reynolds és Carrie FisherFotó / Getty Images

Igazán különleges párosról van szó és nem csak azért, mert mindketten korszakalkotó színésznők voltak a maguk érájában, hanem azért is, mert a kettejük közötti kapcsolat nagyon szoros volt, ugyanis Carrie 2016-ban szívrohamban hunyt el, édesanyja pedig csak egy nappal élte túl lánya elvesztését. A családjuk azt nyilatkozta, hogy Debbie Reynolds nem a szomorúságba halt bele, tudomásul vette lánya halálát és mielőtt ő is elhunyt volna, csak annyit mondott, hogy már nagyon Carrie-vel szeretne lenni.

Serena Williams és Alexis Olympia Ohanian

Serena Williams és Alexis Olympia Ohanian
Serena Williams és Alexis Olympia OhanianFotó / Pinterest

Egy újabb kitűnő példa arra, hogy a hírességek is ugyanolyan szülők, mint bárki más. Serena Williams, amikor épp nem sportlegendaként tölti idejét, imád kislányával foglalkozni, aki még reklámkampányokban is részt vesz vele. Persze, nemcsak a fényképezések során partnerei egymásnak, szabadidejükben szeretnek egyforma hercegnő ruhákat vagy összeillő szetteket is felvenni.