Amikor kikerekedik a kockahas – Így néznek ki a sztárok, amikor elengedik magukat

Sok rajongó részéről kimondatlan elvárás, hogy kedvenc hírességeik mindig a legtökéletesebb formájukat hozzák. Viszont, ez szinte lehetetlen elvárás, hiszen ők is emberből vannak, és minden joguk megvan, hogy „átlagosan" nézzenek ki.

Erre a jelenségre nem más hívta fel újabban a figyelmet, mint az örökifjú Will Smith, akire felszaladt pár plusz kiló a karanténokkal fűszerezett másfél évben. Bel Air hercege elejébe ment a lesifotósoknak, és maga osztotta meg megszokottnál picivel puhább testét. Természetesen nemcsak ő pocakosodott meg pályafutása alatt, más férfi sztároknak is voltak gyengébb pillanatai.

Vin Diesel

Intergalaktikus bérgyilkos, utcai autóversenyző, családfő, ennyi szerepkör mellett nem csoda, hogy Vin Diesel nem hozza egész évben a képernyőn megszokott formáját. Néha ez a kopasz izomköteg is ellágyul.

Vin Diesel
Vin DieselFotó / Pinterest

Ben Affleck

Szegény Ben legrosszabb pillanatait mindig is kiemelt figyelemmel kísérte a média és az internet. Elég csak a legendás balkonon dohányzó képre gondolnod, ami valószínűleg még jó pár évig benne lesz a mém-körforgásban. Szerencsétlen pocakjáról 2018-ban cikkek sokasága írt.

Ben Affleck
Ben AffleckFotó / Twitter
Ben Affleck
Ben AffleckFotó / Twitter

Leonardo DiCaprio

A jó öreg Leo több évtizeden át tiporta a nők és lányok szívét, nem véletlenül kavart hatalmas port, amikor 2014-ben, strandolás közben, nemcsak egy szupermodell volt az oldalán, hanem egy kis egészséges husika is.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprioFotó / Pinterest

David Harbour

A Stranger Thingssel futott be igazán karrierje, amiben egy jó erőben lévő, de korántsem szálkás rendőrt alakít. Viszont volt ennél is vaskosabb formában, amikor az X-Men kezdetek, filmben Haspók szerepére jelentkezett. Miután elutasították amiatt, hogy túl kövér ehhez a szerephez, elgondolkozott, hogy kéne kezdjen valamit a testével.

David Harbour
David HarbourFotó / Pinterest

Jonah Hill

Hillnek fordított a helyzete, ducin lett híres és az egész világ meglepődött azon, amikor leadta feleslegét.

Jonah Hill
Jonah HillFotó /Instagram

Ha te is meglepnéd a környezeted azzal, hogy formába lendülsz, mi a futástól a küzdősportokig mindenben tudunk segíteni.