A rock és a metál szerelmeseinek: a felvidéki Rockfesztről

Régen tomboltátok és ugráltátok ki magatokat egy rockkoncerten? Szeretnétek egyet bulizni Felvidéken? Ha mindez igaz rátok, akkor menjetek el a Rockfesztre! Egy családias kis fesztivál, felvidék szívében. Kell ennél több?

A VOLT fesztivál sajnos ebben az évben is elmaradt. A Fezen viszont sokatok számára biztosan felüdülést hozott. Persze még jó pár kisebb rock koncert és fesztivál vár benneteket hazánkban, de a felvidéki környezet is magáért beszél, higgyétek el! Tehát, ha nem kaptátok meg még az idei rock adagotokat, most bemutatunk nektek egy olyan fesztivált, amit soha nem fogtok elfelejteni, garantáljuk!

A helyszín és az időpont

A rendezvény 2021. augusztus 20-a és 21-e között, a sikabonyi reptéren kerül megrendezésre. Ez Dunaszerdahely egy városrésze, ahol távol a város zajától élvezhetitek a koncerteket. Ne aggódjatok a reptér jelleg ellenére nem fognak repülőgépek pogózni veletek.

A fellépők

A két tán leghíresebb felvidéki zenekar a Rómeó Vérzik és a Dalból is ismert Phoenix RT, is képviselteti magát, az utóbbiak pedig lemezbemutató koncerttel is készülnek. A további fellépőket a lenti plakátról olvashatjátok le és csekkolhatjátok YouTubeon. A koronavírus itt is hatással volt a szervezőkre, tehát így is nagyszerű eredmény, hogy egyáltalán meg tudták szervezni ezt a két napot számotokra! Korábban már fellépett a Rockfeszt színpadán a Leander Kills, a Road, a Lord, Ossian, Tankcsapda és még sokan mások is. Ajánljuk, hogy hallgassatok bele az előadók néhány számába, így fokozottabb lesz a koncertélmény!

rock feszt
rock fesztFotó / Rock Feszt

Családias környezet

Szedj össze pár barátot és már indulhattok is! Már az odautazás is egy nagy kaland és még a koncertekről és a társaságról nem is beszéltünk. Olcsó taxit találtok, aki elvezet a helyszínre, de a barangolást is választhatjátok. Valamint magyar szavakból sem lesz hiány! Foglalj szállást vagy aludj a kocsiban, mindegy a lényeg, hogy tombold ki magad és élvezd a nyár utolsó heteit! A sátrazás sajnos ebben az évben nem megengedett, de a parkolóban is kialakulhat egy jó kis buli. Mire hazamenetelre kerülne sor a fele társaságot ismerni fogod, garantáljuk! 

Reméljük meghoztuk a kedveteket, ehhez a közkedvelt felvidéki rockfesztiválhoz! Mást már nem is kívánhatnánk minthogy, tomboljátok ki magatokat!

Ide kattintva a fesztivál weboldalán találhatjátok magatokat, ha viszont inkább Facebookon néznétek utána itt megtalálhatjátok ezt az oldalukat is.