Több méteres zuhanás és almadobálás - a legérdekesebb lánykérések a nagyvilágból

Egy hosszú kapcsolatban előbb-utóbb eljöhet az a pillanat, amikor a felek úgy gondolják, már biztosan együtt szeretnék folytatni a további életüket. A klasszikus felállás szerint ilyenkor a férfi "dolga", hogy feltegye a nagy kérdést, és megkérje a lány kezét. Vannak, akik csendesen és szűk körben szeretik intézni, mások viszont a minél hatásosabb lánykérésre törekednek...

Az elmúlt évek legextrább eljegyzéseiből válogattunk.

Aki szívinfarktust akart okozni a barátnőjének

Hiába, vannak, akik TÉNYLEG hihetetlen mértékig hajlamosak elmerészkedni, ha a hatáskeltésről van szó. A menyasszonyért fáj a szívünk picit, mi valószínűleg elájultunk volna, mikor meglátjuk a zuhanást. Ilyen pasi mellett nem fog unatkozni!

A tiltott gyümölcs

Itt nem maga a lánykérés, inkább a leányzó reakciója a legviccesebb. Nem mondjuk, hogy nem értjük meg: bizonyára senki sem szeretné, ha félig tele lenne a szája élete legromantikusabb pillanatában.

Aki még klipet is forgatott

A következő, filmtörténeti jelentőségű (és röhejes) videót egy rádiós műsorvezetőnek köszönhetjük. A dal egy jól ismert romantikus szám, a műsorvezető pedig csak tátog és táncol (?) hozzá – durván meg akarhatta kérni a barátnője kezét, ugyanis egy moziteremben vetíttette le a videót a lánykérés során. Uhhh.

A romantikus

Kissé oldschool, ám igen hatásos megoldást választott az a srác, aki már egy hét után tudta, hogy el akarja venni a barátnőjét. Szerelmes leveleinek kezdőbetűit összeolvasva áll össze a nagy kérdés: "Hozzám jössz feleségül?"

A romantikusan kreatív leveleket itt nézheted meg.

Aki picit túltolta

Valamiért divatos dolog táncos flashmobok keretében megkérni valaki kezét, szerintünk ez már egy kicsit túl sok. De azért menő a koreográfia, csekkoljátok!