Nincs lehetetlen: 5 elképesztő történet a fogyásról

Az egészségtelen túlsúly olyan csapda tud lenni, amiben egy egész életre benne ragadhatsz. Minél nehezebb tenni ellene, annál könnyebb még jobban belecsúszni, ebből lett elege a következő történetek hőseinek.

Az extrém elhízásból való kiút borzasztóan nehéz, hiszen úgy sportolni, hogy a mindennapi tevékenységek is problémát okoznak, hatalmas erőfeszítés. Nem beszélve arról, hogy milyen radikális életmódbeli változások várnak azokra, akik belevágnak. Viszont mindez megéri, mert az egészség mindent megér.

Ronnie Brewer: -180 kg

Ron két év alatt 180 kilogrammot adott le a konditeremben, miközben Taylor Swiftet hallgatott. 306 kilóról indult, és 105-nél kötött ki, miután még 16 kiló bőrt is leműtöttek róla.

David Elmore Smith: -185 kg

David Elmore Smith
David Elmore SmithFotó / Facebook

Amikor a világ a „650 fontos szűzként" ismer, érdemes elgondolkodni, hogy jó úton jársz-e. Ezt tette David is, aki egy sztáredző segítségével 185 kilót adott le 294 kg-os kezdősúlyából.

Danny Cahill: -108 kg

Danny Cahill
Danny CahillFotó / Twitter

Danny egy tévéműsor nyerteseként szabadult meg testsúlyának több mint felétől. Ennek a gyors fogyásnak sajnos káros mellékhatása is volt, neki és versenytársainak mind lelassult az anyagcseréje, ami miatt sokan vissza is szedték a plusz kilók egy részét a műsor után.

Mayra Rosales: -360 kg

Mayra Rosales
Mayra RosalesFotó / Twitter

Mayra története külön cikket érdemelne, ugyanis 470 kilós volt, amikor magára vállalta, hogy megölte unokaöccsét azzal, hogy ráesett. A valóságban a kétéves kisfiú anyját, a testvérét akarta megmenteni a börtöntől. Miután ártatlansága kiderült, új életet kezdett: rengeteg munka és 11 műtét után, eredeti súlyának ötödét nyomja most.

Laura Neil: -80 kg

Laura Neil
Laura NeilFotó / Northfoto

Laura fogyása korántsem olyan bámulatos, de éppen ez a fontos benne. Neked is könnyű annyira elhíznod, hogy testsúlyod felét kelljen leadnod ahhoz, hogy újra egészséges légy. Laura is ebben a helyzetben volt, hogy mi motiválta és hogyan fogyott le 143 kilóról 65-re, arról itt olvashatsz.