Az 5 legidegesítőbb arc minden buliban: sosem úszod meg őket!

Amikor elmész szórakozni nincsenek magas elvárásaid másokkal szemben, elvégre azért vágtál neki az éjszakának, hogy elengedd és jól érzed magad. Ennek ellenére mindig belefutsz olyan formákba, akik minden képzeletedet alulmúlják.

Legfőképp az Akácfa utca vonzáskörzetében és a különböző szórakozóhelyeken fogsz belefutni ezekbe a tagokba, akik meg sem próbálják meghazudtolni a sztereotípiákat, hanem teljesen megélik a rájuk osztott szerepüket. A legszomorúbb az egészben az, hogy sokszor a saját társaságodon belül is megtalálhatod őket.

A sördobáló

Minden buli és koncert legférgebb elemei, akik a tömeg hátuljából előre hajítják a sörük legvégét. Soha ne csinálj ilyet, mert megtalálunk!

Aki folyton sír, hogy másnapos

Amikor megbeszélitek az estét már szenved, hogy másnapos lesz. Amikor találkoztok végig azt magyarázza, hogy másnapos lesz. Aztán összeiszik mindent, hogy tényleg másnapos legyen, és másnap hallgathatod, hogy milyen másnapos. Nem mondod öreg, inkább tolj be valamit, ami tényleg segít a másnapon. Például valamit ebből a cikkből.

Amikor megbeszélitek az estét már szenved, hogy másnapos lesz.
Amikor megbeszélitek az estét már szenved, hogy másnapos lesz.Fotó / Shutterstock

Aki utálja a kidobókat

Törvényszerű, hogy előbb vagy utóbb valaki le fog állni a "bizti boyokkal" veszekedni. Ezzel nincs is nagy bajod, egészen addig, amíg nem veled van ez az arc és rendszeresen nem juttok be miatta sehova.

Azok a szerencsétlenek, akik nem képesek kikerülni másokat

Jól szórakoztok a haverokkal? Körbeálltok, táncolgattok? Most hoztak neked egy friss korsó sört? Haverodnak ott a kezében egy tele töltött koktél? Milyen kár lenne, ha most valaki lökdösődve keresztül vágna rajtatok ahelyett, hogy megkerülne, mint egy normális ember.

Nagyon idegesítőek azok, akik egyáltalán nem figyelnek oda, képtelenek másokat kikerülni.
Nagyon idegesítőek azok, akik egyáltalán nem figyelnek oda, képtelenek másokat kikerülni.Fotó / Shutterstock

A dühös gyerek

Általában nincs egyedül, de mindent nagyon zokon vesz, és nem habozik megvédeni a becsületét. Kérdéses, hogy mennyire élvezi a bulit.