4 apró tény, ami után esélyes, hogy szakítani fogtok

A párkapcsolatok menedzselése bizony nem egyszerű feladat – főleg amikor éppen csak a szárnyaidat bontogatod e téren. Persze, amíg minden rózsaszín, és az események szinte maguktól történnek, talán nincs is nagy gond. De mi történik akkor, mikor a gyomorgörcsöt már nem azok a bizonyos "pillangók" okozzák?

Rossz, kellemetlen megérzések

Sokszor már a nagy veszekedések és negatív történések előtt érezzük, hogy valami nem stimmel. Látszólag a szokásos mederben halad a kapcsolat, de mégis olyan érzésünk van, mintha ez csupán a vihar előtti csend lenne, talán nem is tudjuk megfogalmazni, miért. Persze önmagában ebből még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, de érdemes figyelnünk a megérzéseinkre.

A tulajdonságok, amelyeket eddig szerettél, idegesíteni kezdenek benne

Egészen eddig aranyosnak találtad, ahogy csikorgatja a fogát alvás közben, most már azonban biztos vagy abban, hogy a Pokolban ezt a hangot játsszák végtelenítve. Ismerős? Ha a másik egyes szokásai vagy tulajdonságai hirtelen az őrületbe kergetnek, az nem túl jó jel...

Ha a másik egyes szokásai vagy tulajdonságai hirtelen az őrületbe kergetnek, az nem túl jó jel.
Ha a másik egyes szokásai vagy tulajdonságai hirtelen az őrületbe kergetnek, az nem túl jó jel.Fotó / Shutterstock

Folyamatosan azt keresed, miben korlátoz téged a kapcsolat megléte

Ideális esetben egy párkapcsolatra úgy tekintesz, mint valamire, ami támogat téged, és segít a céljaid/céljaitok elérésében. A megpróbáltatások igazából kalandok, amelyeket együtt szeretnétek és tudtok megoldani. Ha azonban, egyre gyakrabban kapod magad azon, hogy a kapcsolatodra korlátként, kalitkaként tekintesz, akkor nem biztos, hogy nagy jövő áll előttetek.

Egészen eddig aranyosnak találtad, ahogy csikorgatja a fogát alvás közben, most már azonban biztos vagy abban, hogy a Pokolban ezt a hangot játsszák végtelenítve.
Egészen eddig aranyosnak találtad, ahogy csikorgatja a fogát alvás közben, most már azonban biztos vagy abban, hogy a Pokolban ezt a hangot játsszák végtelenítve.Fotó / Shutterstock

Komolyan elgondolkodsz azon, milyen lenne valaki mással

Ha párkapcsolatban – főleg többéves, hosszú kapcsolatban – élsz, természetes, hogy más is megmozgatja a fantáziádat. Ha viszont jól működik köztetek minden a partnereddel, ezek a fellángolások átmenetiek. Ahogy jöttek, úgy mennek, és valójában eszedbe sem jutna egy ilyen futó kalandért feláldozni kettőtöket. (Feltéve persze, hogy konszenzusosan monogám kapcsolatban éltek.)

Ha még több figyelmeztető jelre vagy kíváncsi, olvasd el a she.hu cikkét, de korábban már mi is összeszedtük nektek, hogy melyek azok az intő jelek, amelyek akár a párkapcsolat végét is előrevetíthetik.