Ők sem makulátlanok! 5 filmbe illő családi botrány a sztárok világából

Nincsen család dráma nélkül – ez egy kőbe vésett törvény, még a sztárok csillogó világában is. Sajnos azonban annyira elmérgesednek az indulatok néha, hogy a vérkötelék se menti meg a helyzetet.

A hírességeket körülvevő rivaldafény, lesifotósok és a szóban forgó nagy pénzek egyáltalán nem segítenek a családi konfliktusok megoldásában. Sokszor olyan menthetetlenné válik a helyzet, hogy a sztárok a saját családjukat is kizárják végrendeleteikből.

Beyoncé kirúgta a saját apját

Beyoncé 2011-ben vált meg menedzserétől, Matthew Knowlestól. Ez amúgy nem lenne hírértékű, ha nem az énekesnő saját apjáról lenne szó, aki a Destiny's Child óta rendezgette lánya karrierjét. Állítólag az okok között szerepelt az is, hogy az apuka saját zsebébe is csepegtette lánya pénzét.

Beyonce
BeyonceFotó / Getty Images

Madonna testvére kitálal

Christopher Ciccone, Madonna fiútestvére 2008-ban adta ki könyvét, amelyben részletesen beszámol az énekesnővel való kapcsolatáról, és annak ügyes-bajos dolgairól. Nem csoda, hogy a popdíva megorrolt rá.

Madonna
MadonnaFotó / AFP

Lindsay Lohan pocsék szülei

Szegény Lindsay Lohant jól megverte az élet a szüleivel, akik folyamatosan kihasználták gyermekük hírnevét, rendszeresen lejáratva magukat és lányukat a nagy nyilvánosság előtt. Még Dr. Phil műsorában is parádéztak egyet, miközben észre sem vették, hogy lányuk tizenévesen már alkoholista lett.

Lindsay Lohan
Lindsay LohanFotó / Getty Images

Kate Hudson apja nem a vérszerinti rokon

A színésznő Kurt Russelre gondol, ha apjáról beszél, annak ellenére, hogy ő csak édesanyjának az élettársa. Vérszerinti apja ugyanis Bill Hudson, aki nem nagyon volt jelen a színésznő életében. 2015-ben még ki is tagadta Kate-et és testvérét, de 2018-ban már azt nyilatkozta a színésznő, hogy dolgoznak a kapcsolatukon: néha megeresztenek egymással egy-egy SMS-t. Milyen meghitt!

Kate Hudson
Kate HudsonFotó / AFP

Jennifer Aniston pletykás anyja

Nancy Dow, a színésznő anyja 1996-ban fecsegte ki lánya titkait egy bulvárműsorban, amit egy évtizedes mosolyszünet követett a kapcsolatukban. Nyilván az sem segített, hogy Aniston anyja egy mindent kitálaló könyvet is írt ez idő alatt.

Jennifer Aniston
Jennifer AnistonFotó / AFP