A 10 legjobb sorozat, ami lemaradt a best of listáról

A cím ellentmondásos, de igaz, mert csinálhatnánk egy listát, amin rajta vannak minden idők legjobb sorozatai, de azokból már Dunát lehetne rekeszteni. Most jöjjenek azok a sorozatok, amelyek szerintünk egy hajszál híján mindig lemaradnak.

Méghozzá sokszor azért csúsznak le, mert a vígjátékok közé sorolják őket, vagy egyszerűen nem követik eléggé a klasszikus sorozatok felépítését. Pedig ezekben is van bőven anyag, csak éppen a végtermék kevésbé komoly. Ha még nem láttad őket, feltétlenül pótolj belőlük párat!

1. Psych (Psych - Dilis detektívek)

Egy magát látnoknak hazudó nyomozóról és legjobb gyerekkori barátjáról szól ez a sorozat, ami a vicces-nyomozósok közt az egyik legjobb. A sorozat 8 évadot élt meg, és azóta egész estés filmek is készültek folytatásként! Hamarosan pedig a harmadik rész is megérkezik a filmekből!

2. It's Always Sunny in Philadelphia (Felhőtlen Philadelphia)

A valaha létezett legjobb sitcom, amit még azok is imádni fognak, akik nem szeretik a műfajt. Ez nem az a sorozat, amelyben az epizód fele műnevetéssel van tele (lsd.: Jóbarátok). Gigászi 14 évaddal kecsegtet: egy darabig lesz, mit nézned, ha belevágsz! Danny DeVito az egyik leghíresebb arca a sorozatnak, de ha azt hitted, hogy soha nem hallottál még erről a produkcióról, akkor a mémekből biztosan felismered:

3. Nathan for You

Nem tudni mi igaz és mi színjáték ebben a doku-reality sorozatban, a lényeg az, hogy Nathan kifejezetten jó jegyekkel végzett egy üzleti főiskolán, és most rosszabbnál-rosszabb tanácsokat ad vállalkozásoknak 4 évadon át. Hogy miért élvezetes? Nos, mindenkiben van egy kis kárörvendés!