Világsztárok, akik botrányaikkal próbára tették még a legfanatikusabb rajongóik türelmét is

Az élet nem ér semmit igazán friss celeb botrányok nélkül, hiszen kevés szórakoztatóbb dolog van annál, mint amikor egy híres ember bolondot csinál magából. Persze, azok a rajongók sincsenek könnyű helyzetben, akiknek utána újra kell értékelni, miért is szeretik kedvencüket.

Szerencsére a közösségi média korában, amilyen gyorsan értesülni lehet egy-egy nemzetközi szupersztár legújabb ballépéséről, a hírességek olyan gyorsan tudnak őszintén bocsánatot is kérni egy "száz százalékban általuk írt" és "őszinte" bejegyzésben.

Vanessa Hudgens

A High School Musical sztárja kihasználta a 2020-as lezárások adta lehetőségeket azzal, hogy a koronavírus általi halálozásokat elkerülhetetlennek, és a lezárásokat hülyeségnek nevezte egy Instagram élő adásban. Az eset megviselte, nyilvános bocsánat kérésében kiemelte: későn jött rá, mekkora hatása van szavainak.

Vanessa Hudgens
Vanessa HudgensFotó / Getty Images

Snoop Doggy Dogg a.k.a. Snoopzilla, The Doggfather

Az öreg Snoop mindig is kitett magáért, de az egyik legújabb botránya, ami bejárta a médiát, az volt, amikor egy riportert fenyegetett meg, miután elhunyt barátjának, Kobe Bryantnek a szexuális zaklatási ügyét boncolgatta. Az üzletember hamar belátta, hogy másokat erőszakkal fenyegetni nem szép dolog, és bocsánatot kért.

Snoop Dogg
Snoop DoggFotó / YouTube

Bryan Adams

Az idős énekest is megviselte a koronavírus-helyzet: miután lemondták egy londoni fellépését, a kínaiakat minden klasszikus és újfajta sértéssel illette egy Instagram videóban. Természetesen utána hamar rájött, hogy a világon mindenkit szeret, és nagyon sokat gondol azokra, akiknek a vírus hatással van az életére.

Bryan Adams
Bryan AdamsFotó / Getty Images

Most pánikolva kérdezed: hol vannak a magyarok? Ne aggódj, ahogy olimpián se maradtunk le a világ élvonalából, úgy nekünk is vannak lokális botrányhőseink!