Hírességek árnyoldalai: A legnagyobb botrányok, amelyeket a celebek kavartak

Szépek és híresek, mégsem hibátlanok. Ha a reflektorfényben éled az életed, a sötét oldalad is könnyebben előtűnik.

Hűtlenség, erőszak, bolti lopások és még sok más. Lehet, hogy még te is emlékszel ezekre a botrányokra, amik annak idején felkavarták a sajtót, de ha nem, most megtudhatod, mi foglalkoztatta a közvéleményt heteken át.

Angelina Jolie

Angelina Jolie
Angelina JolieFotó / AFP

Nem kell sokáig tűnődnünk, ha azt szeretnénk kitalálni, hogy mivel húzta ki a gyufát Angelina Jolie az embereknél. Sokan emlékszünk még az évtized válására, ami Brad Pitt és Jennifer Aniston között zajlott le 2005 tájékán. Bár a házaspár, amikor bejelentették szakításukat, tagadták a pletykák valóságtartalmát, később azonban Pitt és Jolie mégis bevallották, hogy a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szerettek egymásba 2004-ben, amikor Pitt és Aniston még javában házasok voltak. Sőt, Aniston ugyanebben az évben még arról is beszélt egy interjúban, hogy alig várja, hogy családot alapítsanak. Azóta sem tudjuk, mi értelme volt tagadni, hiszen a paparazzi fotók mindent elárultak.

Jay Z

Jay Z
Jay ZFotó / AFP

Az évszázad dívájának férje nem csak hűtlensége miatt kavart nagy port, problémás viselkedése már jóval korábban kezdődött. 16 éves korábban rálőtt 12 éves öccsére, mert ellopott tőle egy gyűrűt. 1999-ben azonban már egyáltalán nem volt gyerek, amikor leszúrt valakit egy klubban. Eleinte ártatlannak vallotta magát, így akár 15 évet is kaphatott volna, ha a bíróságon bebizonyosodott volna ennek az ellentéte. Végül - egy rendkívül előnyös vádalku keretében - bűnösnek vallotta magát, és megúszta 3 év próbaidővel.

Winona Ryder

Winona Ryder
Winona RyderFotó / Getty Images

A fiatalok számára, akik Winonát leginkább a Stranger Thingsből ismerik, újdonság lehet, hogy korábban, karrierje csúcsán lelépett a törvényes útról. Rydert 2001-ben kapták el, amikor több ezer dollárnyi designer ruhát lopott el egy New York-i üzletből. Mivel az eseményt kamera is rögzítette, nem volt mit tagadnia. Hat napig tartott a tárgyalás, míg végül 3 év próbaidőt, 480 órányi közmunkát és több ezer dollár büntetést kapott.

Steve Jobs

Steve Jobs
Steve JobsFotó / Getty Images

Bár tagadhatatlan, hogy megváltoztatta a világot ötleteivel, mégis volt pár sötét húzása. Gimis barátnőjével fiatalkorukban született egy lányuk, jóval azelőtt, hogy híres és gazdag lett volna. Jobs nemcsak, hogy gyerektartást nem volt hajlandó fizetni (ezért be is perelték), hanem azt is tagadta, hogy a lány az ő gyereke lenne. Még a DNS-teszt eredményét is kétségbe vonta! Bár egy általa kitalált számítógépet is elnevezett lánya után Lisának, mégsem vállalt szerepet az életében, és azt állította, hogy a számítógép neve puszta véletlen. Ki tud ezen kiigazodni?