Miből lesz a cserebogár? Kedvenc gyerekszínészeink régen és most

1/10
Kedvenc ikerpárunk a Disney Channel “Zack és Cody a fedélzeten” című sorozatában vált ismertté. Cole ma a népszerű “Riverdale” sorozat szereplője, Dylan pedig a magyar szupermodell, Palvin Barbara párja.
2/10
Macaulay Culkin, a “Reszkessetek betörők” filmek rosszcsontja többször is szakított a színészkedéssel. Saját együttest alapított, és egy podcastet is vezetett. A színész szerepelni fog az “American Horror Story” 2021-es epizódjaiban is.
3/10
Egy másik kedvelt színész-ikerpár, az Olsen-ikrek. A lányok már csecsemőkoruktól fogva szerepeltek különböző filmekben és sorozatokban. A megtévesztésig hasonlító testvérek felhagytak a színészkedéssel, és a divatiparban helyezkedtek el. Rengeteg plasztikai beavatkozással próbálták különbözővé változtatni magukat.
4/10
Alyson Stoner több híres tinifilmben is szerepelt, például a “Step Up”-ban vagy a “Rocktábor”-ban, de a “Zack és Cody a fedélzeten” című sorozatban is játszott. A vagány és belevaló lány is felcseperedett, és zenei karrierbe kezdett.
5/10
Habár Miley Cyrus ma is ismert zenész, nem szabad elfelejteni gyerekszínész múltját sem. A 2006-tól 2011-ig sugárzott “Hannah Montana” sorozat ifjú sztárja igazán nagy átalakuláson ment keresztül az évek során. Néha azonban még feltűnik egy-egy filmes szerepben is. Legutóbb 2017-ben a “Galaxis őrzői” című filmben láthattuk.
6/10
A Harry Potter-filmek Ron Weasley-je is felnőtt, és azóta több filmben is láthattuk Rupert Grintet. Legutolsó szereplése a 2015-ös “Holdjárók” című filmben volt. 2020 májusában született meg kislánya.
Forrás: Origo
7/10
Frankie Muniz legismertebb szerepe Malcolm a 2000-es évek elején játszódó "Már megint Malcolm\" című sorozatból. A szerepért Emmy- és Golden Globe-jelölést is kapott. Muniz 2017-ben a \"Dancing with the Stars\" táncversenyben vett részt, és a \"Dancing with the Stars: Juniors\" házigazdája is volt.Forrás: Origo
8/10
Ha te is szereted a “Friends” című sorozatot, biztos emlékszel Ross és Rachel babájára, Emmára. Valójában Emmát Cali és Noelle Sheldon felváltva játszották. Míg az egyik baba aludt, a másik a kamerák előtt szerepelt.
9/10
Az 1998-as “Apád-anyád idejöjjön” című film ikreit játszotta a mindig mosolygós, szeplős kislány, Lindsay Lohan. Bár a filmben egy ikerpár szerepel, valójában mindkét szerepet ő játszotta. A felnőtt Lohan két szórakozóhelyet is nyitott, és a színészkedéssel sem hagyott fel teljesen.
10/10
Scarlett Johansson felnőttként is aktívan szerepel különböző filmekben. Pályafutását kilenc évesen kezdte az 1994-es “Világgá mentem” című vígjátékban. Ő a “Bosszúállók” Fekete özvegye, de leghíresebb filmjei közt szerepel a “Házasság története” és a “Jojo Nyuszi” is.