Divathóbortok, amiket nem sírunk vissza a 90-es évekből

1/7
Holdjáró cipők: A holdjáró cipők a népszerű lánybanda, a Spice Girls által kerültek a divatot követők lábaira. A brutál magas talpak azonban mostanra inkább csak halloweeni jelmez kiegészítőjeként állnák meg a helyüket.
2/7
ÓRIÁSI farmerek: A megközelítőleg hat mérettel nagyobb farmerek hordása valamiért nagy sikernek örvendett pár évtizeddel ezelőtt, és ugyan a kétezres évek divatja, vagyis az extra szoros csőnadrágok szezonja is lejárt. Mostanra sikerült megtalálnunk az aranyközéputat, vagyis a nem is túl bő, de nem is túl szoros nacikat.
3/7
Póló a pulcsi felett: Miért volt ez divat? A kérdés jogosan merül fel, a válasz azonban ismeretlen, hiszen a póló pulcsira történő felhúzása nem is előnyös és nem is funkcionális. A 90-es évek fotóit nézegetve mégis sokszor szembe jöhet ez a furcsa jelenség, a lényeg viszont, hogy már vége.
4/7
Extra alacsony derekú nadrágok: A trend, ami a legvékonyabb alkatú embereken kívül semelyik testalkatnak nem kedvezett: a lehető legalacsonyabb derekú nadrágok. Ki találta ezt ki, és legfőképpen miért tette? Szerencsére mára ez már a múlté, a magas derekú, sokkal kényelmesebb gatyók korát éljük.
Forrás: --
5/7
Kantáros nadrágok: A kertészeket is megszégyenítő kantáros nadrág szettek valamiért nagyot mentek a 90-es években, és ugyan a divat ismétli önmagát, 2021-ben szerencsére nem sok embert fogsz látni, ahogy ezeket a nacikat hordja az utcán.Forrás: --
6/7
Terepminta mindenhol: Ebben az évtizedben valamiért trendi volt minden foglalkozás ruházatának leutánzása, ugyanis a terepminta gyakran fellelhető volt a divatos emberek köreiben. A rejtőzködő minta ugyan vissza-visszaköszön a ruhaboltok kínálatában, divatosnak mégsem mondható.
7/7
Kicsi csatok a hajban: A színes kis csatok jelenléte a hajban nem csak a kislányokra volt jellemző ebben az érában: felnőttek is előszeretettel viselték a szivárvány színeit kiegészítő gyanánt.