Így néznének ki a népszerű mesehősök csontvázai - Galéria

1/8
Frédi (Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki) – A két kőkorszaki szakiról szóló sorozat szereplői egész valóságosak (leszámítva Vilma irigylésre méltó csípő-derék arányát), de Frédi koponyája enyhén szólva is különös.
2/8
Phineas (Phineas és Ferb) – Az állandóan újabb és újabb terveken ügyködő testvérpár vokálisabb tagja nem éppen mindennapi fejmérettel és formával lett megálmodva, csontváza pedig önmagáért beszél.
3/8
Donald kacsa – A számos mesében megjelenő, vicces hangú kacsa alakja egyébként nem is annyira különös, de azért a csontvázánál szívesebben nézegetnénk a tollas verziót.
4/8
Timmy Turner (Tündéri keresztszülők) – A mesehős fiú külseje még nem is lenne annyira durva, (persze mesehőshöz képest) ha a fogai mérete nem vetekedne az egész felsőteste nagyságával.
5/8
Dexter (Dexter laboratóriuma) – A furcsa hobbival rendelkező kisfiú csontváza egyenesen horrorfilmbe illő.
6/8
Bart (Simpson család) – A Simpson család karaktereinek külsejét még azok is ismerik, akik egy részt sem láttak, így nem mondunk újdonságot azzal, hogy a csontvázuk nem egészen egy homo sapiensére hajaz.
7/8
Eric Cartman (South Park) – A főleg felnőttek köreiben közkedvelt sorozat szereplője felettébb furcsa alakot kapott, aminél csak az elképzelt csontváza furcsább.
8/8
Stewie Griffin (Family Guy) – Stewie (megkérdőjelezhető) gondolkodásában és képességeiben túlmutat a korán, de mégiscsak egy kisgyerek, akinek koponyája nagy a teste többi részéhez képest.