Észrevetted őket? A filmtörténet legjobb cameoszerepei

1/4
Jack Sparrow rokonai a Karib-tenger Kalózaiban: Johnny Depp kalózkaratere a filmtörténeti legendává vált, és közismert tény, hogy a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards volt az egyik inspiráció a megalkotásakor. Logikus hát, hogy a zenész játssza Jack Sparrow apját, de a zenélő öregembereknek itt nincs vége, ugyanis a kalóz nagybátyját Paul McCartney alakítja.
2/4
Brad Pitt a Deadpool 2-ben: Igen, Brad Pitt szerepelt a Deadpool 2-ben, de ne hibáztasd magad, ha nem vetted észre, mert egy láthatatlan embert alakít, és csak pár másodpercig látszik az arca. Ettől függetlenül 10/10-es jelenet, ne keress rá YouTubeon, jobban üt, ha filmezés közben veszed észre.
3/4
Őfelsége titkosügynöke és a világ legjobb dalszerzője: Burt Bacharach mindenféle túlzás nélkül az egyik legfontosabb dalszerző a világon, aki az 1960-as évektől meghatározta a popzene hangzását. Nem véletlen tehát, hogy a brit korona legkiemelkedőbb ügynöke, Austin Powers is szereti maga mellett tudni, ha eljön az idő a táncos-zenés betétnek a filmjeiben.
4/4
Matt Damon és a haverok: Matt Damon elve imádja a cameókat, de a Thor: Ragnarökben igazi sztárgárdát hozott össze egy jelenet kedvéért. Ő maga Lokit, Thort Chris Hemsworth öccse, Luke és Odint pedig Sam Neill játsza egy asgardi színdarabban. Zseni.